Konya Oto cam film, Oto cam filmin faydaları ve fiyatları

Konya'da oto cam filmi uygulatmak isteyenler için DMK benzersiz çözümler sunuyor. Konya'da araçlarına cam film uygulaması yaptırmak isteyenler için haberin detayında önemli bilgiler var.

03 Aralık 2016 Cumartesi 01:41
Konya Oto cam film, Oto cam filmin faydaları ve fiyatları






Konya Oto cam film, Oto cam filmin faydaları

Otomobillerin ömrünü uzatan, araç bakım ve temizliğini kolaylaştıran cam film uygulaması eskisinden çok daha hızlı ve kolay yapılabiliyor.
Konya oto cam film fiyatları haberin detayında
Cam film uygulaması otomobil sahipleri yaz ve kış mevsiminde aracın bakım giderlerinde önemli oranda tasarruf sağlarken, kaput, tavan ve kapılar ile farlara ekstra koruma sağladığını da unutmamak gerekiyor.



Otomobiline önem veren hemen hemen herkesin kısa sürede yaptırabileceğui uygulama araçların tüm camlarına, kaput ve tavanlarına (Tavan camları dahil) far ve diğer aydınlatma elamanlarına rahatlıkla giydirilebiliyor.

Aracını tamamen cam film kaplatanların, otomobiline ekstra koruma kalkını oluşturduğunu düşünürsek, kolay temizlik ve bakım için yapılan uygulamalar otomobilin kullanım ömrünü daha da uzatıyor.
Güneşin zararlı UV ışınlarından koruma sağlayan Oto Cam Filmler, çizilmezlik özelliğiyle titiz sürücülere güven verirken, oluşturduğu renk katmanıyla aracın orjinal rengini daha canlı kalmasını sağlıyor.

Konya'da Oto Cam Film uygulaması için DMK'nın uygun fiyat seçenekleri ve uzun ömürlü garantisi, araç sahiplerinin bütçesini zorlamazken, yeni bir uygulamaya geçmek isteyenler için de risk oluşturmamaktadır.

Oto cam filmlerinin en önemli özelliği ana üremi malzemesinin polyester olmasıdır. Işık geçirgenliği olan polyster üzerinde çeşitli özelliklere sahip katmanlar oluşturularak gerçekleştirilen yalıtım, uygulama sonrası önemli güvenlik malzemesi olarak karşımıza çıkıyor. Oto cam filmleri üzerindeki benzersiz esneklik çarpma, çizilme, toz ve riskli yollarda parça sıçramalarına karşı önemli bir kalkan görevi ifa ediyor.

OTOMOBİLE KORUMA KATMANI OLUŞTURUYOR

DMK Cam filmi uygulamaları ve satışı konusunda 10 yılı aşkın tecrübeye sahip, sektöründe önce bir kuruluş olarak karşımıza çıkıyor. DMK, geçtiğimiz yıldan itibaren müşterilerine kurumsal hizmet sunmaya başlayarak, sadece oto cam uygulaması dışında ofis ve binalar için de cam film giydirme hizmeti vermeye başladı.
 
DMK profesyonel uygulama cam filmi uygulamalarında müşterilerine ekonomik ve profesyonel çözümler önerirken, kullandığı malzemeleri de titizlikle seçerek tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmiyor.

DMK, Konya ve çevresinde oto cam film ve bina cam film kaplama hizmetlerinde ürettiği projelerle hem farklılık yaratıyor, hem de titiz müşterilerine bensersiz seçenekler sunuyor.

DMK Cam Film için iletişim adresi Fevzi Çakmak Mah. 10437 Sok. No: 40/B (Oto Galericiler Sit.) Karatay / KONYA 0 544 433 8667



 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.