MOBİSAD Kadının Gücü Zirvesi yoğun bir katılım ile sona erdi!

Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği, bu kez de düzenlediği "MOBİSAD Kadının Gücü Zirvesi" ile sektörde kadın istihdamının önemine dikkat çekti.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 17:05
MOBİSAD Kadının Gücü Zirvesi yoğun bir katılım ile sona erdi!






"Kadının Gücü Zirvesi" yoğun bir katılım ile sona erdi!

Bulunduğu her platformda, sosyal sorumluluk projelerinin önemine değinen Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği, bu kez de düzenlediği "MOBİSAD Kadının Gücü Zirvesi" ile sektörde kadın istihdamının önemine dikkat çekti. 

Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği (MOBİSAD) Kadının Gücü Zirvesi, 10 Mayıs Perşembe günü Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirildi. Julide Ateş’in moderatörlüğünde gerçekleşen zirve, yoğun bir katılımla sona erdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, KAGİDER Başkan Yardımcısı ve Erdem Holding Yönetim Kurulu Üyesi Av. Emine Erdem, ÇABA Derneği Başkanı Özlem Zehebi, ÇABA Derneği Eşbaşkanı Dr. Özlem Cankurtaran, Turkcell Satış Zekası/Performans Yönetimi Direktörü Şebnem Mengen ve Vodafone Yetenek Yönetimi Kıdemli Müdürü Günışığı Uzunoğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı zirve, birbirinden çarpıcı konu başlıklarına sahne oldu.

Ele alınan konu başlıkları ise özetle şöyle sıralandı:

  • - Kadının iş yaşamındaki yerinin güçlendirilmesi, 
  • - Kadın ve erkek fırsat eşitliği...
  •  - Sektörde kadın istihdamının önemi, 
  • - Teknolojide kadının gelişimi ve etkinliği, 
  • - Eğitimin ve sevginin önemi...

MOBİSAD artık iş adamları değil, iş insanları derneği!


 

MOBİSAD Başkanı Mustafa Kemal Turnacı ve Yönetim Kurulu Üyesi Perihan Yurtoğlu; düzenlenen zirvenin sonunda, yönetim olarak aldıkları önemli bir kararı da kamuoyu ile paylaştı.

MOBİSAD bundan sonra Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği yerine, Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş İnsanları Derneği olarak faaliyetlerini sürdürecek...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.