Odeabank ATM’den çek kabulüne başladı

Çek borçlarının takibini kolaylaştıran yeni uygulama sık sık çek kullananlara rahat bir nefes aldıracak.

02 Kasım 2014 Pazar 11:23
Odeabank ATM’den çek kabulüne başladı






Odeabank ATM’den çek kabulüne başladı

Çek borçlarının takibini kolaylaştıran yeni uygulama sık sık çek kullananlara rahat bir nefes aldıracak. Güne gelen çeklerinin karşılığını tıpkı kredi kartı borcu öder gibi bankamatikten yatırabilecek. Bankacılık sektörünün en genç ve yenilikçi oyuncusu Odeabank, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ‘ATM’den çek kabul’ projesini hayata geçirdi. Mesai saatlerinin dışında da işlem yapılmasını sağlayan uygulama sayesinde, kullanıcılar haftanın 7 gün 24 saati çeklerini yatırabilecek.

Kişiye özel bankacılık’ vizyonuyla her müşterisine kendini özel hissettiren Odeabank, ATM işlemlerinde de farkını ortaya koydu. Türkiye’de ilk defa Odeabank tarafından hayata geçirilen ‘ATM’den çek kabul’ projesi ile kullanıcılar, tüm banka çeklerini şubede sıra beklemeden ve iş günlerinin dışında da haftanın 7 günü 24 saat yatırabilecek.

Müşterilerine hayatı kolaylaştıran hizmetler sunmayı görev edinen Odeabank’ın, ATM’lerinden sunduğu özel hizmetler arasında, USD ve EUR döviz cinslerinden para çekme ve para yatırma olanağı, kartsız fatura ödeme gibi işlemler de bulunuyor. Odeabank müşterisi olsun olmasın herkes, Odeabank ATM’lerinden fatura ödeme işlemini gerçekleştirebiliyor ve tüm ATM’lerde bulunan teknolojik donanım sayesinde, madeni para üstünü de anında alabiliyor. Odeabank, para üstünün geri verilemediği durumlarda da LÖSEV’e bağış yapabilme imkânını müşterilerine sunuyor.

Her alanda çevreci çözümler geliştiren Odeabank ayrıca, ATM’lerinden işlem sonrası sadece “Makbuz ister misiniz?” diye sormuyor. Müşterilerinin makbuz/işlem detaylarını bankada kayıtlı adreslerine e-posta ile veya kayıtlı cep telefonlarına SMS ile göndermelerine olanak sağlıyor.

Sektörde benzeri olmayan bir uygulama ile Odeabank ATM’lerinin bekleme ekranlarında ürün tanıtımlarının yanı sıra, güncel gündem ve ekonomi haberleri de takip edilebiliyor.

www.odeabank.com.tr’den Odeabank ATM’lerinden yapılabilen tüm işlemlerle ilgili bilgi almak mümkün.

Odeabank Hakkında


Bank Audi’
nin Türkiye’deki yüzde 100 iştiraki olan Odeabank 28 Ekim 2011’de Türkiye’de mevduat bankası olarak kurulma iznini aldı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından 2 Ekim 2012 tarihinde faaliyet izni onaylanan Odeabank 533 milyon 520 bin TL ödenmiş sermayesi ile faaliyete başladı. Şu anki ödenmiş sermayesi 1 milyar 87 milyon TL olan Odeabank’ın aktif büyüklüğü 2014’ün ikinci çeyreği itibarıyla 20,3 milyar TL’ye, kredileri 14,3 milyar TL’ye, mevduatları ise 16,8 milyar TL’ye ulaşmıştır.
Son Güncelleme: 02.11.2014 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.