Petrol fiyatları son 11 yılın en düşük düzeyinde

Dünya petrol fiyatlarında düşme eğilimi sürüyor. Son 11 yılın en düşük seviyesine kadar gelen Brent türü petrol 2004 yılı rakamlarını buldu. Rekor düşüşten en çok Rus ve İran ekonomisi zarar görüyor.

21 Aralık 2015 Pazartesi 10:38
Petrol fiyatları son 11 yılın en düşük düzeyinde






Petrol son 11 yılın en düşük düzeyinde


Petrol fiyatları tepe taklak. Son 5 aydır devam eden düşme eğilimi 11 yılın en düşük seviyesine kadar geldi. Brent petrolde yaşanan gerileme ile fiyatlar 11 yılın en düşük seviyesine indi.

Son 2 aydır düşüş eğilimini sürdüren, geçtiğimiz haftayı da sert düşüşle kapatan Brent petrol fiyatları bu haftaya da düşüşle başlayarak Temmuz 2004 yılından itibaren en düşük seviyelere geriledi.
Petrol fiyatları en düşük 36,12 dolara kadar geriledi. Brent petrol şu sıralarda 36,20 dolar seviyesinden işlem görüyor.
Batı Teksas türü ham petrolün (WTI) varil fiyatı da şu sıralarda 35,72 dolar seviyesinden işlem görüyor.
 
Son Güncelleme: 21.12.2015 10:41
Anahtar Kelimeler:
Petrol Fiyatları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.