Peugeot'dan aralık ayına özel KDV indirimi kampanyası

- Şirket, aralık ayına özel kampanya kapsamında seçili binek araçlarda KDV'nin yarısını, seçili ticari araçlarda ise tamamını kendisi karşılayacak

07 Aralık 2017 Perşembe 11:07
Peugeot'dan aralık ayına özel KDV indirimi kampanyası






İSTANBUL (AA) - Peugeot Türkiye, aralık ayına özel seçili binek araçlarda "KDV'nin Yarısı Bizden", seçili ticari araçlarda ise "KDV'nin Tamamı Bizden, Peugeot Keyfini Sürmek Sizden" kampanyası başlattı.

Şirketin açıklamasına göre, "KDV'nin Yarısı Bizden" fırsatı Peugeot 208, yenilenen SUV Peugeot 2008, Yeni SUV Peugeot 3008 modellerinde sunuluyor.

Yeni SUV Peugeot 5008, aralıkta da 75 bin lira, 24 ay ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatıyla sunuluyor.

Partner Tepee ve Peugeot Expert Van, "KDV'nin Tamamı Bizden" fırsatı ile bu ay müşterilerini bekliyor. Peugeot Expert Traveller ise "KDV'nin Yarısı Bizden" fırsatının yanı sıra 75 bin lira, 24 ay yüzde 0,99 faizli kredi fırsatıyla müşterilerini bekliyor.

Anahtar Kelimeler:
Peugeot
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.