Promosyon sektörünün 2023 hedefi 5 milyar dolar ihracat

Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (PROMOTÜRK) Aday Tanıtım Toplantısı Pullman İstanbul Hotel’de düzenlendi.

04 Kasım 2018 Pazar 11:55
Promosyon sektörünün 2023 hedefi 5 milyar dolar ihracat






Promosyon sektörünün 2023 hedefi 5 milyar dolar ihracat

10 Kasım’da yapılacak olan Genel Kurul öncesi düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’na; PROMOTÜRK Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ercan Güler’in yanı sıra dernek üyeleri ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.


Başkan Adayı Güler, Aday Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, sektörle ilgili projelerinden bahsetti. Güler, “Bu projelerimizden en önemlisi olan ve hem sektöre, hem de ülkeye katkısı olacağına inandığımız Promotürk Akademi ile sektörün ihtiyacı olan kalifiyeli personel ihtiyacına cevap verecek eğitim ve programlar düzenleyeceğiz. 

Ayrıca, nakit sıkıntısının yaşandığı bugünlerde parasız ticaret olan Barter sistemiyle firmaların stoğunda biriken ürünleri ve nakit sıkıntısı yaşayan sektörün takas yöntemiyle hareketlenmesini sağlayacağız. Ve globalleşen dünyada sektörün ihtiyacı olan ihracat ve uluslar arası işbirlikleri için 7 bölge ve 3 kıtada dernek temsilcilikleri kurarak, Türkiye’nin 2023 hedefi olan 500 milyar dolarlık ihracatına 5 milyar dolarlık katkıda bulunacağız” diye konuştu. 

Ercan Güler ayrıca, “10 Kasım’daki Promotürk Genel Kurulu’nun sektöre ve ülkemize katkı sağlayacağına inanıyoruz.” Dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
PROMOTÜRK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.