PTT'den müşterilerine yeni yıl hediyesi

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), yılbaşı öncesinde sevdiklerine güzel bir hediye veya tebrik kartı göndermek isteyenleri de unutmadı. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren Şirket, 2019 yılını karşılamaya sayılı günler kala yılbaşına özel bir kampanyaya imza attı.

21 Aralık 2018 Cuma 09:18
PTT'den müşterilerine yeni yıl hediyesi






PTT'den müşterilerine yeni yıl hediyesi

Yıl boyu özel gün ve haftalarda çeşitli kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldüren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), yılbaşı öncesinde sevdiklerine güzel bir hediye veya tebrik kartı göndermek isteyenleri de unutmadı. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren Şirket, 2019 yılını karşılamaya sayılı günler kala yılbaşına özel bir kampanyaya imza attı.

PTT A.Ş.'nin yeni kampanyası hem kargo gönderiminde indirimi hem de ücretsiz tebrik kartı dağıtımını kapsıyor. Buna göre, 24-31 Aralık 2018 tarihleri arasındaki 6 iş gününde bireysel müşteriler tarafından postaya verilecek yurt içi APS kurye, posta kargosu ve kargo gönderilerine yüzde 30 oranında indirim uygulanacak. Herhangi bir indirimden faydalanan gönderiler ayrıca bu indirimden yararlanamayacak.

PTT A.Ş., yılbaşına özel kampanyası çerçevesinde rengarenk tebrik kartları da hazırladı. Ülkemizde tebrik kartı gönderme alışkanlığının yaygınlaşmasına ve yeni yılla ilgili birbirinden güzel dileklerin dört bir tarafa ulaşmasına katkıda bulunma amacıyla tasarlanan tebrik kartları tüm PTT işyerlerinden ücretsiz edinilebilecek. Kış mevsimine yönelik ilgi çekici görsellerin yer aldığı tebrik kartlarının posta ücreti ise müşterilerden tahsil edilecek.

Anahtar Kelimeler:
PTT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.