Rekabet Kurumuna yapılan devralma başvurusu

ANKARA (AA) - Es Yönetim Danışmanlık ve Yatırım Proje Geliştirme AŞ'nin yüzde 100'ünün Zeki Yeşildağ'a devredilmesi için Rekabet Kurumuna başvuru yapıldı.Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Es Yönetim Danışmanlık...

06 Eylül 2017 Çarşamba 15:39
Rekabet Kurumuna yapılan devralma başvurusu






ANKARA (AA) - Es Yönetim Danışmanlık ve Yatırım Proje Geliştirme AŞ'nin yüzde 100'ünün Zeki Yeşildağ'a devredilmesi için Rekabet Kurumuna başvuru yapıldı.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Es Yönetim Danışmanlık ve Yatırım Proje Geliştirme AŞ ile Zeki Yeşi̇ldağ arasında düzenlenen Hisse Devri Sözleşmesi uyarınca, Es Yayıncılık ve Medya Yatırım Hizmetleri AŞ'nin yüzde 100'ünün Zeki Yeşi̇ldağ'a devredilmesi için başvuruda bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.