Savunma Sanayii İcra Komitesi toplandı

Savunma Sanayii İcra Komitesi, Başbakan Yıldırım başkanlığında toplandı.

02 Kasım 2017 Perşembe 10:05
Savunma Sanayii İcra Komitesi toplandı






ANKARA(AA) -Savunma Sanayii İcra Komitesi (SSİK), Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı.

Yıldırım, Savunma Sanayii Müsteşarlığına gelişinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Yardımcısı Şuay Alpay, Mili Savunma Bakanlığı Müsteşarı Ali Fidan ve Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir tarafından karşılandı.

Yıldırım ve beraberindekilerin müsteşarlığa geçmesinin ardından toplantı başladı.

TSK'nın modernizasonu, savunma sanayi alt yapısı ve S-400 ele alınacak

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) modernizasyonu ile savunma sanayi altyapısının geliştirilmesine yönelik proje ve faaliyetlerin ele alınacağı toplantıda, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Savunma Sanayii Müsteşarı Demir de hazır bulundu.

Rusya'dan S-400 füze sistemi alımına ilişkin anlaşmanın detaylarının da ele alınması öngörülen toplantıda, müsteşarlık tarafından yürütülen savunma sanayi projeleri ve faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunulacak.

Anahtar Kelimeler:
Ekonomi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.