SAWKOOP; 15 Temmuz'un cevabını sandıkta verdik

Sabiha Gökçen Havaalanı Taşıma ve İşletme Kooperatifi (SAWKOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çavuş, halkın tercihi ile ekonomiye moral geldiğini söyledi.

17 Nisan 2017 Pazartesi 14:16
SAWKOOP; 15 Temmuz'un cevabını sandıkta verdik







SAWKOOP; 15 Temmuz'un cevabını sandıkta verdik

Türkiye referandum sonuçlarını tartışırken açıklama yapan Sabiha Gökçen Havaalanı Taşıma ve İşletme Kooperatifi (SAWKOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çavuş, halkın tercihi ile ekonomiye moral geldiğini söyledi.

Halk oylamasının ardından yazılı açıklama yapan SAWKOOP Başkanı Çavuş, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Sabiha Gökçen Havalimanı’nda tırlarla yolları kapatarak tanklara geçit vermediklerini belirterek, “Gün birlik günüdür. Ülkemize her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gerekir.

Sonuç ‘hayır’ da çıksaydı, yine de ülkemiz için en iyi olanı yapmamız gerekirdi. SAWKOOP olarak ülkemizin içinden geçtiği zor zamanlarda halkımızın yanındayız. İş dünyasının artık önünü görebildiği bir dönem başlamıştır.
Darbe girişimi, Rusya ve Avrupa ile kriz, sınırlarımızdaki gelişmeler vs. birçok sıkıntı yaşayan ülkemizin bundan sonra rahat bir nefes alacağına inanıyoruz. Referandum sonucu ülkemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Son Güncelleme: 17.04.2017 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.