Servise gelen müşterisine Cabrio keyfi yaşatacak

İstanbul Tekstilkent’de, 2006 yılından bu yana Doğuş Otomotiv Audi Yetkili Satıcı ve Servis hizmeti veren Avek Otomotiv, hizmet kalitesi standartlarını yükseltmeye ve müşterilerini hayran bırakacak yeniliklerine devam ediyor.

11 Nisan 2015 Cumartesi 16:19
Servise gelen müşterisine Cabrio keyfi yaşatacak






Servise gelen müşterisine Cabrio keyfi yaşatacak
 
Doğuş Otomotiv Audi Yetkili Satıcısı ve Servisi Avek, araçlarını servise bırakan Audi sahiplerine yönelik ücretsiz yedek araç hizmetini 20 araç ile genişletti. Genişleyen yedek araç filosu ile Audi sahipleri, araçları Avek’te serviste kaldığı süre boyunca, içinde A3 Cabriolet, A4 ve A6 gibi Audi modellerini de deneme imkanı buluyor.
 
İstanbul Tekstilkent’de, 2006 yılından bu yana Doğuş Otomotiv Audi Yetkili Satıcı ve Servis hizmeti veren Avek Otomotiv, hizmet kalitesi standartlarını yükseltmeye ve müşterilerini hayran bırakacak yeniliklerine devam ediyor. Avek, Audi Yetkili Servisleri’nde sunulan yedek araç hizmeti için 20 araçtan oluşan bir filo oluşturdu. Bu filoda, Audi ürün gamının en karakteristik cabriosu olan Audi A3 Cabriolet modeli ağırlık taşıyor. Özellikle yaz döneminde Audi’sini servise getiren Audi tutkunları, kendi otomobilleri servisteyken Audi A3 Cabriolet’ yi deneyimleyecek ve keyifli zaman geçirebilecekler.

 

Böylece önceden randevu alarak araçlarını Avek Otomotiv Audi Yetkili Servisi’ne getiren Audi sahipleri, araçları serviste kaldığı süre boyunca oluşan yedek araç hizmetinden daha hızlı ve kolay yararlanabilecek. Ücretsiz olarak verilen bu hizmet ile, Audi sahipleri, A3 Cabrio başta olmak üzere, farklı Audi modellerini de deneyimleme ve test etme imkanı bulacak. 

 

Ücretsiz kuaför ve sinema salonu

 

Avek Otomotiv’de Audi sahiplerine sunulan ayrıcalıklar arasında,  servise gelecek araçlar için ücretsiz yerinden alım yerine teslim, Audi Express Service, havaalanı servisi hizmetleri de bulunuyor. Ayrıca araçları Audi’nin orijinal yedek parça ve uzman işçiliğiyle emin ellerde servis hizmeti alırken, araç sahipleri sinema salonu, Wi-Fi, bilardo, çocuk oyun salonu, bay veya bayan kuaför gibi imkanlardan da ücretsiz yararlanabiliyor.

 

Audi Terminal Konsepti’yle yenilenen 1600 metrekarelik Showroom’unu geçen yıl hizmete açan Avek’ te Audi’nin en yeni modelleri ve otomotiv tarihinin efsaneleri arasına giren R ve RS modellerinin de bulunduğu 20 Audi aynı anda sergilenebiliyor.

Son Güncelleme: 11.04.2015 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.