SunExpress, Kayseri'de öğrencilerle buluştu

KAYSERİ (AA) - Türk Hava Yolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress'in yetkilileri, Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Havacılık-Uzay Bilimleri Fakültesi ve ERÜ Havacılık Kulübü tarafından düzenlenen "Kariyer...

18 Aralık 2017 Pazartesi 15:52
SunExpress, Kayseri'de öğrencilerle buluştu






KAYSERİ (AA) - Türk Hava Yolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress'in yetkilileri, Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Havacılık-Uzay Bilimleri Fakültesi ve ERÜ Havacılık Kulübü tarafından düzenlenen "Kariyer Zirvesi"nde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

SunExpress Kokpit Müdürlüğü'nden Serdar Altunok, hat bakım müdürü Eşref Erden, eğitmen teknisyen Ali Emrah Tapan ve yer işletme müdür yardımcısı Mehmet Keza Kundakçı, yaklaşık 200 öğrencinin katıldığı konferansta uzmanlık alanlarıyla ilgili bilgi verdi, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Konferans sonunda katılımcılara plaket takdim edildi.

Öte yandan, Türkiye ile Avrupa arasında bir hava köprüsü oluşturma vizyonuyla Anadolu'dan Avrupa'ya direkt seferlerle en fazla uçan ilk ve tek havayolu olan SunExpress'in, Kayseri'den Düsseldorf, Frankfurt, Köln-Bonn, Münih, Stuttgart ve Amsterdam gibi Avrupa kentlerine düzenlediği mevcut uçuşlara 2018 yaz sezonunda Hamburg, Münster ve Strazburg şehirlerini de ekleyeceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
SUNEXPRESSKayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.