Süper Loto 20 milyon TL'yi aştı

Süper Loto'da ikramiye tutarı 20 milyon TL'yi aştı.

04 Ocak 2018 Perşembe 22:49
Süper Loto 20 milyon TL'yi aştı






Süper Loto 20 milyon TL'yi aştı

   Süper Loto'da ikramiye tutarı 20 milyon TL'yi aştı.Milli Piyango İdaresi (MPİ) Süper Loto sonuçlarını 4 Ocak 2018 Perşembe günü canlı yayında ve noter huzurunda açıkladı. Gittikçe büyüyen ikramiye vatandaşları heyecanlandırdı ve Süper Loto sonuçlarına ulaşmak için Google üzerinden aramalar yapmaya başladılar. Milli Piyango İdaresi en çok kazandıran şans oyununda ikramiye dağılımını belli oldu ve 9. devir gerçekleşti. Süper Loto da dahil olmak üzere tüm sayısal oyunlarda veraset ve intikal vergisi yüzde 20'ye çıkarıldı. Bu hafta Süper Loto’da büyük ikramiye 21 milyon 785 bin lira.Süper Loto sonuçlarına göre bu hafta büyük ikramiyeyi kazanan olmadı. 21 milyon liraı aşan ikramiye devretti. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Süper Loto oyununda gelecek hafta büyük ikramiyenin 25 milyon olması bekleniyor. Bu hafta 5 bilenler 12 bin 380 lira ikramiye kzandılar. Süper Loto sonuçlarına göre 3 bilenler ise 15 lira kazandılar.

   İşte Süper Loto sonuçları ve ikramiye dağılımı…MPİ oyunlarının en çok kazandıranın gecesi heyecan ile bekleniyordu. Her perşembe olduğu gibi bu hafta da zengin olma hayali kuran vatandaşlar Süper Loto sonuçlarını merak ediyor. 4 Ocak 2018 tarihinde Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen çekiliş ile Süper Loto sonucu…

Süper Loto sonuçlarına göre kazanan numaralar şu şekilde: 3, 15, 20, 30, 40, 52

Son Güncelleme: 04.01.2018 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.