Tavuk Dünyası 160. Restoranını Antalya Kemer'de açtı

Tavuk Dünyası Antalya yatırımlarında hız kesmiyor. Antalya Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda açtığı yeni restoranıyla birlikte Tavuk Dünyası, Antalyalı konuklarını artık 13 farklı lezzet noktasında ağırlıyor

28 Haziran 2018 Perşembe 10:15
Tavuk Dünyası 160. Restoranını Antalya Kemer'de açtı






Tavuk Dünyası 160. Restoranını Antalya Kemer'de açtı

Tavuk Dünyası Antalya yatırımlarında hız kesmiyor. Antalya Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda açtığı yeni restoranıyla birlikte Tavuk Dünyası, Antalyalı konuklarını artık 13 farklı lezzet noktasında ağırlıyor

Ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, Antalya'daki şubelerinin sayısını artırmaya devam ediyor.

Bugüne kadar Antalya'da AVM'ler ve caddelerde bulunan 12 ayrı şubesinde lezzet severleri konuk eden Tavuk Dünyası, yeni restoranını Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda hizmete açtı.

2012 yılında girdiği pazarda Türkiye'nin farklı bölge ve şehirlerindeki yatırımlarıyla aralıksız büyümesini sürdüren Tavuk Dünyası, 2018'in başından bu yana açtığı yeni şubelerle birlikte, Türkiye'de 38 şehirde 160 restorana ulaştı.

Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu, Antalyalı yatırımcıların markalarına duydukları güven ve gösterdikleri ilgiyle birlikte bölgedeki yatırımlarını aralıksız sürdürdüklerine dikkat çekerek; "Antalya'da şehir merkezinin yanı sıra Alanya ve Manavgat gibi beldelerde de bulunan 12 restoranımızda konuklarımızı uzun süredir ağırlamaktayız. Kemer'de kapılarını açan yeni restoranımızla birlikte artık buradaki konuklarımızı da ödüllü lezzetlerimizle buluşturmaya başladık. Bu bizler için gerçekten heyecan verici. Ayrıca Antalya'da açtığımız bu yeni restoranımızla birlikte 4'ü cadde üzeri 9 tanesi ise AVM'lerde olmak üzere 13. lezzet noktasına ulaşmış olduk. Antalya, bu restoran sayısıyla birlikte lezzet noktaları haritamızda İstanbul'dan sonra en şubemizin yer aldığı 2. şehir olmayı sürdürüyor" dedi


Farklı lezzetler, lezzetleri taçlandıran ödüller


Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.

Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor.

Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor.

Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası'nın en sevilen ürünleri 'Kekiklim', 'Şefin Tavası' ve 'Közlüce' Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü'nün (iTQi) 2018 yılı organizasyonu değerlendirmelerinde de 3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü'ne layık görüldü.

3 yıldır arka arkaya 3 farklı jüri heyeti tarafından '3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü'ne layık bulunan Şefin Tavası ve Kekiklim'in elde ettiği bu kesintisiz başarı, Tavuk Dünyası'na aynı zamanda 'Kristal Lezzet Ödülleri'ni de (Crystal Taste Award) kazandırdı.

Anahtar Kelimeler:
Tavuk Dünyası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.