Teknoloji sektörünün Oscar'ından Aygaz'a ödül  

Aygaz İnovasyon ve Fikri Haklar Müdürü Esin Çınar Akkol, ‘International Data Corporation (IDC) Türkiye Teknoloji Sektöründe Kadınlar’ ödül programının ‘Innovative Women’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

30 Kasım 2018 Cuma 03:46
Teknoloji sektörünün Oscar'ından Aygaz'a ödül  






Teknoloji sektörünün Oscar'ından Aygaz'a ödül  

  Aygaz İnovasyon ve Fikri Haklar Müdürü Esin Çınar Akkol, ‘International Data Corporation (IDC) Türkiye Teknoloji Sektöründe Kadınlar’ ödül programının ‘Innovative Women’ kategorisinde
ödüle layık görüldü.İstanbul - 29 Kasım 2018 Dünya çapında 1.100’den fazla analistiyle birlikte, 110’dan fazla ülkede teknoloji ve sektör fırsatları ve trendleri hakkında küresel, bölgesel ve yerel uzmanlık sunan International Data Corporation’dan (IDC) Aygaz’a ödül geldi. IDC’nin düzenlediği “Türkiye Teknoloji Sektöründe Kadınlar” ödül programının “Innovative Women” (İnovatif Kadınlar) kategorisinde Aygaz İnovasyon ve Fikri Haklar Müdürü Esin Çınar Akkol ödüle layık görüldü.

  Teknolojiye yön veren kadınları bir araya getiren ödül töreni 28 Kasım Çarşamba günü, İş Sanat Konser Salonu’nda düzenlendi. Aygaz İnovasyon ve Fikri Haklar Müdürü Esin Çınar Akkol, Aygaz’da şirket içi inovasyon kültürünün yaygınlaştırılması ve ‘Kurumiçi Girişimcilik’ kapsamında yürütülen yeni ürün, hizmet ve iş modeli projeleri ile “Innovative Women” kategorisindeki ödülün sahibi oldu.

   “IDC Türkiye Teknoloji Sektöründe Kadınlar” programında ödül alan isimler, danışma kurulundaki Boyner Grubu, McDonald’s, IBM, PepsiCo, Microsoft, Eczacıbaşı, Migros gibi şirketlerden üst düzey yöneticilerin değerlendirmeleriyle belirlendi.

Son Güncelleme: 30.11.2018 03:23
Anahtar Kelimeler:
Aygaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.