Tekstilcilerin umudu 2017'de: Dresslove ve MoodBasic Avrupa'da büyüyecek

Türk Tekstil sektörü 2017'ye yeni pazarlar ve yeni satış yöntemleriyle girmeye hazırlanıyor. Dresslove ve MoodBasic kendi özgün çizgileri gençlerin ve muhafazakar moda tutkunlarının beğenisini toplayan modelleri ile Avrupa başta olmak üzere ortadoğu ülkelerine açılıyor..

02 Aralık 2016 Cuma 08:19
Tekstilcilerin umudu 2017'de:  Dresslove  ve MoodBasic Avrupa'da büyüyecek






Tekstilcilerin umudu 2017'de yeni pazarlar

Tekstil sektörü, 2017 yılı için yeni pazarlara yöneliyor. Kendi markalarını Franchise mağazalar ağı ile genişleten sektörün önemli isimleri Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde kendi satış modelleri ile krize meydan okuyor.

ÜLKELER ARASI KRİZİ BU YÖNTEMLE AŞIYORLAR


Rusya ile yaşanan sorunun aşılmasını dört gözle bekleyen Türk tekstil şirketleri, ekonomik kriz söylentilerine inat, 2017 için hedef büyüttü. Türk şirketleri 2017  ilkbahar ve yaz kreasyonları ile Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetleri'nde oldukça iddialı. Rusya krizi süresince Franchise modeline ağırlık veren Türk markaları önemli başarılar elde etti.

Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun kız kardeşi Bihter Belözoğlu ve Merve Denli Yılmaz Dresslove ve Moodbasic markalarıyla Hollanda, Avusturya, Belçika, Almanya ve Lübnan'da önemli başarılar elde etti. 2017 için oldukça umutlu olduğunu söyleyen Bihter Belözoğlu "Özellikle Lübnan'da Franchise yöntemiyle 4 ayrı mağazamız oldu. Avrupa'daki işbirliği yaptığımız mağazaların sayısını önümüzdeki yıl daha artıracağız. Modellerimiz ve ürünlerimiz büyük beğeni topluyor. 2017 için Türk cumhuriyetleri ve Afrika pazarlarına açılmak için görüşmelerimiz sürüyor. Kriz söylentilerine inat sektörde daha da büyümeyi hedefliyoruz" dedi.



Abiye ve tesettür giyim ihracatında Türk markalarını büyük fırsatların beklediğini söyleyen Merve Denli Yılmaz ise "Kaliteli ve tarz kıyafetler Avrupa'da her zaman iyi müşteri buluyor. Fiyatlarımız ve modellerimiz ile rekabet gücümüz artıyor. 2017'de daha iyi satış rakamlarına ulaşacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Moodbasic ve Dresslove artan genç muhafazakar nüfusun beklentisini hem günlük giyim de hem de özel gün ve davetlerde karşılayacak koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor.
Son Güncelleme: 02.12.2016 08:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.