Vakıfbank'tan Yaza Özel SarıPanjur Kredisi

Ev sahibi olmak isteyenler için yaz fırsatı Vakıfbank'ta

08 Ağustos 2014 Cuma 20:35
Vakıfbank'tan  Yaza Özel SarıPanjur Kredisi






Bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere VakıfBank’tan yüzde 0.94’ten başlayan oranlar ve 120 aya kadar varan vadelerle konut kredisi fırsatı

Konut finansmanında öncü bankalardan biri olan VakıfBank, ev sahibi olmak, evini yenilemek ya da mevcut konut kredisini yapılandırmak isteyenlere özel fırsatlar sunan “Yaza Özel SarıPanjur Konut Kredisi” kampanyasını başlattı.

VakıfBank “Yaza Özel Konut Kredisi ve Konut Borç Transferi” kampanyasıyla, 60 aya varan vadelerde yüzde 0.94, 60-120 arası vadelerde ise yüzde 0.96 faiz oranıyla müşterilerini hayallerindeki eve kavuşturuyor. Uygun faiz oranları, esnek vade seçenekleri ve değişken ödeme planı ile ev sahibi olma fırsatı sunan kampanyada kredi tahsis ücreti de alınmıyor.

Cazip kredi seçenekleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran VakıfBank’ın “Yaza Özel Konut Kredisi ve Konut Borç Transferi” kampanyasına ilişkin ayrıntılı bilgi almak isteyenler en yakın VakıfBank şubesini ya da www.saripanjur.com.tr adresini ziyaret edebilecekler.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.