Veresiye defteri Turkcell ile ‘cep’e giriyor

TURKCELL CEO’su Süreyya Ciliv, esnaf ve müşterileri arasında yeni bir teknolojik bağ olacak ‘Süper Esnaf’ uygulamasını tanıttı.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 20:44
Veresiye defteri Turkcell ile ‘cep’e giriyor






Veresiye defteri Turkcell ile ‘cep’e giriyor

Ciliv, yeni uygulamayle ilgili “Süper Esnaf sayesinde esnaf dükkânını kolaylıkla uygulamaya kaydediyor, müşteri yakındaki esnafı görmek istediğinde bulunduğu konuma ve kategorisine göre esnafı anında görebiliyor. Uygulamanın içinde eğitimden, veresiye defterine kadar esnafın ihtiyaç ” dedi. Tanıtımı Arnatuvköy esnafı ile birlikte yaptığı iftar programının ardından anlatan Ciliv, Türkiye’de 2,7 milyon esnafın olduğunu belirterek şunları söyledi: “Güvenilir, işinin ehli ve mahallelerin temel direği esnafımız aynı zamanda ekonominin de önemli bir parçası. Onların tüm güzel özelliklerini ve teknoloji buluşturmak için yola çıktık. Türkiye’deki esnafın yüzde 10’u bakkal ve büfe, yüzde 6’sını minibüsçü, yüzde 5’ini nakliyeci, yüzde 5’ini kahve ve internet cafeler, yüzde 5’ini ise berber ve kuaförler oluşturuyor. 52 farklı alandaki esnafımızı bu uygulamada buluşturuyoruz.”

ESNAF DESTEK HATTI

“Esnafımızın beklentileriyle örtüşen en iyi ürün ve servisleri sunmak için Turkcell kollarını sıvadı” diyen Ciliv, “Turkcell’in Süper Esnaf kampanyası kapsamında, esnafın işlerini arttırmaya ve müşterilerine daha kolay erişmelerine olanak sağlayan uygulamalar, esnaf destek hattı, ihtiyaçları birebir karşılayan iletişim paketleri ve esnafın ticaretini canlandırmak için tüm yıla yayılan yerel esnaf şenlikleri bulunuyor. Kullanıcılar uygulamada esnaf hakkında yorumda bulunabiliyor, dükkânın fotoğrafını, iletişim bilgilerini arkadaşlarıyla paylaşabiliyor, esnaf da sattığı ürünlerle ilgili kampanya duyurusunu uygulama üzerinden yapabiliyor” diye konuştu.


Müşteri yorumları yer alacak

SADECE Turkcell’li esnaflar için geliştirilen Akıllı Yardımcım Uygulaması’nı telefonuna indiren esnaflar, müşterilerinin ve tedarikçilerinin bilgilerini rehberine kaydedebiliyor, müşterilerine SMS ile kampanyalarını duyurabiliyor, müşteri bazlı veresiye defterini akıllı telefonu üzerinde tutabiliyor, müşterileri aradığında o güne özel mesajını dinletebileceği “Buyrun Benim” uygulamasına da aynı uygulamadan ulaşabiliyor. Esnaf kendisine gönderilen bilgilendirmelerle Turkcell’in esnafa özel kampanya ve duyurularından haberdar oluyor, kendisine özel eğitim içeriklerinden ve oyunlardan yararlanıyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.