Yabancıya Satılıyor

Ortaklık için yabancı fonlarla görüştüklerini açıklayan Kığılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, “Epey bir yol aldık.

19 Nisan 2015 Pazar 09:40
Yabancıya Satılıyor







Yabancıya Satılıyor

    Ortaklık için yabancı fonlarla görüştüklerini açıklayan Kığılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, “Epey bir yol aldık. Arzu ettiğimiz istediğimiz belli bir değeri var markanın. 2015 yılında yabancı bir fon işletmemize girerse sürpriz olmaz. Ya bitecek ya bitecek” dedi.
   Milliyet'in haberine göre şartlara bağlı olarak Kiğılı’nın çoğunluk hisselerini de satabileceklerini söyleyen Kiğılı, “Çoğunluk da olabilir azınlık hisse de olabilir. Azınlık da çoğunluk da olsa görüştüğümüz fonlar işin başında beni görmek istiyorlar. Benim de sıhhatim müsaade ettiği müddetçe 3-5 yıl zarfında şirketi yönetmeye devam edecğim" diye konuştu.
Son Güncelleme: 19.04.2015 09:43
Anahtar Kelimeler:
Kığılı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.