‘Yolların Lord’u VANTAGE Türkiye'de

 İngiliz spor otomobil markası Aston Martin’in tamamen yenilediği Vantage, mayıs ayında Türkiye’ye geliyor.

16 Nisan 2018 Pazartesi 09:19
‘Yolların Lord’u VANTAGE Türkiye'de






‘Yolların Lord’u VANTAGE Türkiye'de

   İngiliz spor otomobil markası Aston Martin’in tamamen yenilediği Vantage, mayıs ayında Türkiye’ye geliyor. Markanın bugüne kadar ürettiği en ‘fantastik’ modellerinden biri olan Vantange, yüksek performansı, iddialı tasarımı ve konforlu sürüş özelikleri ile sınıfının standartlarını yeniden belirlemeye hazırlanıyor.

   Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar’ın Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya yeni Vantage ile ilgili yaptığı açıklamada “Bizi çok heyecanlandıran bir model oldu. Sektörde büyük ilgi göreceğini şimdiden görebiliyoruz” dedi. İngiliz devi Aston Martin’in spor otomobil segmentinde ikon modeli haline gelen Vantage serisinin en yenisi mayıs ayında Türkiye’ye geliyor.

   Aston Martin tarafından ilk kez 1951 yılında DB2 modelinin yüksek performans motorlu versiyonu olarak sunulan Vantage, Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar güvencesiyle showroom’larda yerini alacak. Safkan spor otomobil segmentinde Aston Martin kimliğinin en güçlü temsilcilerinden biri olan Vantage modelinin yeni serisi, keskin hatları, kaslı görüntüsü, mükemmel yol tutuşu ve 4 litrelik V8 motoru ile sürüş keyfini zirveye çıkarıyor.

Son Güncelleme: 16.04.2018 06:41
Anahtar Kelimeler:
Aston MartinVantage
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.