ZUBİZU'dan Yılbaşı Alışveriş Günleri

- ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri, bu yıl 250'ye yakın marka ve 15 binin üzerinde ziyaretçi ile kendi rekorunu kırdı

19 Aralık 2017 Salı 11:35
ZUBİZU'dan Yılbaşı Alışveriş Günleri






İSTANBUL (AA) - ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri, bu yıl 250'ye yakın marka ve 15 binin üzerinde ziyaretçi ile kendi rekorunu kırdı.

ZUBİZU'dan yapılan açıklamaya göre, ziyaretçilerine hem ayrıcalıklı alışveriş imkanı sunan hem de çeşitli aktivitelerle eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri, rekor bir ziyaretçi sayısı ve alışveriş hacmi ile sona erdi.

250’ye yakın markanın katılımıyla Volkswagen Arena’da gerçekleşen etkinlik, bu yıl 15 binden fazla kişiyi ağırladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Doğuş Müşteri Sistemleri Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Kaplan, yılbaşı gibi özel dönemlerin perakende, yeme içme, hizmet ve daha birçok sektör açısından önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Yılbaşı öncesi alışveriş tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok önemli. Bu dönemin en büyük etkinliğini ZUBİZU olarak 5'inci kez başarıyla gerçekleştirdik. Gördüğümüz ilgi her yıl daha büyük adımlar atmamız için bize cesaret veriyor. ZUBİZU olarak çok değerli bir markamız var ve yaptığımız her iş markamıza uygun bir yaklaşımda gerçekleşiyor. Etkinliğe katılan markaların seçiminden genel organizasyonel detaylara, dekorasyonun zerafetinden müziklerin seçimine son derece titiz bir çalışmanın eseri olan bu etkinlik her yıl daha da geniş kitlelere keyifli bir alışveriş ortamı oluşturacak. Katılan markaların gelecek sene için şimdiden rezervasyon yaptırmak istemesi doğru bir platform oluşturduğumuzun göstergesi."

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de alışverişin en fazla yapıldığı dönemlerin başında aralık ayının geldiğini bildiren Kaplan, "Biz de alışveriş dünyası için çok önemli olan bu dönemi ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri ile değerlendiriyoruz. Yoğun istek üzerine bu yıl 3 gün süren ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’nde katılımcı marka sayısı ve ziyaretçi sayısı bakımından kendi rekorumuzu kırdık. 3 günde 15 bini aşkın seçkin ziyaretçiyi ağırlayarak onlara hem eğlence hem alışverişi aynı ortamda sunduk." ifadelerini kullandı.

Kaplan, tüketici tarafından bu denli sahiplenilen bir etkinliğin yılbaşı döneminde İstanbul’un yeni yıl alışverişini hareketlendirmesini amaçladıklarını, ekonominin çarklarının bu gibi etkinliklerin de desteğiyle daha sağlıklı döndüğünü, bu tür özel günlerde tasarım markalarına ve perakendecilere böyle platformlar sunarak onları tüketicilerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.