Sosyal medyanın gülüdür kendisi. Yalanları, palavraları, akıl ve mantığı zorlayan düşüncelerini bazen hayranlıkla okuyorum.
Adamım Emre'nin Allah bağışlasın çocuğu güya hayat bilgisi kitabında yöneltilen bir soruyu bugün Twitter'da takipçileriyle paylaştı.

Çocuğu hayat bilgisi dersinde "Ben asker olmak istiyorum çünkü......" sorusuna "Ben asker olmak istemiyorum" cevabı vermiş.

Aferin kerataya. Babası'nın çocuğu..

Son yıllarda askerliği bir nevi hacet giderme kapısı haline getiren Emre Uslu ve arkadaşlarının anlaşılan TSK ile hesaplaşma süreci bitmedi.

Hocam bu ne kindir?

Çocuğunuz asker olmak istemeyebilir, siz de onun askeri ünforma içinde görmekten hoşlanmayabilirsiniz..

Allah gönlüne göre versin.

Sayın Uslu herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?

Bu ülkede asker olmak isteyenler ahmak mı?

Çocuklarını asker olarak görmek isteyen anneler babalar salak mı?

Sayın Uslu darbecilerle hesaplaşma sürecinizde kullandığınız kelimeler TSK'yı bütün unsurlarıyla kapsayan Asker kelimesini kapsamasın artık.
Sizin gibi düşünenlerin garezine küfretmek, yedi sülalesi için "Belasını Allah'tan bulsunlar" diyebilecek olanlar da var bu ülkede. Askerini seven, onları hala bağrına basan insanlar da var.

CEBİT'in belediyeleri..

CEBİT'in son fuarına gidenleriniz olmuştur.
Cebit 13. kez kapılarını CNR'da açtı. İlk açıldığı günden bu yana hep yeni bir şeyler göreceğim umuduyla koşa koşa gittiğim önemli bir etkinlik. Sektörünün öncü kuruluşları bu fuara katılmak için can atardı.
Son CEBİT adeta yerel yönetimlerin baskınına uğramış. AK Partili ve CHP'li belediyeler koca bir standı doldurmuş. CEBİT ruhuna, mantığına aykırı bir organizasyon. Yenilik filan yok.
CHP'li belediyeler "Sosyal Demokrat Platform" şemsiyesi altında iPad, iPhone uygulamaları, vatandaş kartları tanıtırken, Ankara Büyükşehir Belediyesi adeta çıkarma yapmış. Ankaralı'lar CEBİT fuarındaki standı mutlaka görmeli bence. Belediye teknoloji üssü kurmuş sanki. İBB'den daha fazla vatandaşla iç içe bir organizasyon. Ankara'da aylardır tartışma konusu olan ODTÜ'den geçen yolu Gökçek'in ekibi burada vatandaşlara anlatıyor. İyi de yapıyor.
Sarıyer Belediyesi'nin kurduğu mütevazı stand bence en samimi olanı. Antalya Büyükşehir belediyesi standında ise Atatürk'le videom olsun diyenlere hizmet veriyor. Günümüz trendlerine göre manidar bir stand ama olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.