Şirket politikası gereği insan hayatına odaklanan Arçelik, her zaman gelişmiş Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri ile yaşantımıza pozitif etki katmayı başarıyor. Teknolojiyi takip ederek olumlu gelişmeleri imal ettiği ürünlere sıcağı sıcağına yansıtan şirket bu sayede müşteriler tarafından olumlu eleştririler ile ödüllendiriliyor. Yurt içinde başarılarını katlayarak büyümeye devam eden Arçelik şirketi yurt dışında da aynı performans ile satış rakamlarını arttırmayı başarmış durumda. Günümüzde Avrupa'nın birçok ülkesine Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri gönderen Arçelik, satış mağazalarında cihazlarını teşhir edip beğeniye sunuyor. İmalat sürecinde ve satış aşamasında gösterdiği istikrarı teknik servis konularında da göstermeye kararlı olan Arçelik, ev yada iş yerinde kullandığınız cihazlarda meydana gelen teknik arızalar için size bir telefon kadar yakındır.  Erzincan Arçelik Teknik Servisleri en zorlu arızaları kısa sürede tamir ederek size garantili ve sağlam hizmet veriyor.

Ummadık bir anda arıza çıkaran Beko Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleriniz için artık endişe duymanıza gerek yok. Uzman bir kadroya ve her tamirata yetecek teknik donanıma sahibiz. İster garanti kapsamında olsun ister olmasın bozulan Beko marka bütün cihazlarınzı gönül rahatlığı ile  Erzincan Beko Teknik Servisleri ne emanet edebilirsiniz. Arızalı parçayı bire bir orijinal yedek malzemeler ile değişen usta kadromuz tüm sorunların çözümünde en yakın ortağınız olacak. Hem iş yerinde hemde gezici servis aracı ile adresinize gelerek garantili onarım yapan teknik servis kadromuz, yılların verdiği bilgi birikimi ve tecrübe ile çalışmalarına devam ediyor. Arçelik markası ile imal edilen Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerinin yanı sıra, Arçelik klima, kombi, termosifon, şofben ve daha birçok ürün teknik servis ekibimiz tarafından onarılmaktadır.

Gün boyu telefon ile görüşerek Arçelik Teknik Servislerinden destek isteyebilirsiniz. ( Bağlantı : https://www.teknicservis.com/marka/arcelik/ ) Adresinizi alan servis elemanı size en yakın gezici servis aracını size yönlendirir. Evinize gelen ekipler arızalı Arçelik cihazı inceledikten sonra arızanın asıl sebebini sizinle paylaşır. Vereceğiniz karara göre hareket eden ekiplerimizin birinci önceliği bozulan cihazı yerinde tamir etmektir. Bu sayede günlük hayatın temposundan uzun süre kopmazsınız. Her çeşit arıza ile başa çıkan Erzincan Arçelik Servis Numarasını teknicservis.com sitesinde bulabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.