Eto 4 Pereiara 2

  Lig maratonuna Ziraat Türkiye Kupası arasından sonra devam edildi.


  Fenerbahçe Lig’in ilk yarısında uzatmada attığı gole kazandığı Antalya deplasmanında ağır yara aldı.

   Bu zorlu lig maratonunda aldığı yaranın başlıca sebebi ise teknik Direktör Pereiara oldu.Neden mi?

 1)Maça iyi hazırlanmamış.

2)Antalyaspor’u hafife almış.

3)Ve en önemlisi hala bizim Lig’imizi tanıyamamış.

   Eto tanımış o tanıyamamış.Antalyaspor’da bir tek Eto yetti.Tek başına sarılacivertlileri oyun dışı bıraktı.Sadece oyuncu olarak değil aynı zamanda takımın ağabeyi olarak ve teknik direktörü olarak sarılacivertlileri sahadan sildi.Ve iyiki maçtan erken çıktı.Yoksa fark daha da artacaktı.

  Kimse Lig maratonu uzun olur böyle şeyler demesin.Pereira maça zaten yanlış kadro ile çıktı.Eğer elinde Diego gibi oyuncun varsa yedek oturtamazsın.Ozan Diego’nun alternatifi daha olamaz.Zamana ihtiyacı var.Markoviç’e gelince bir maçı bir maçını tutmuyor.Onun yerine maçın başında Volkan gibi hırslı Türk futbolunu bilen birini oyanatman lazım.Van Persie bu takımda yedek olmaz.İlk onsekizde varsa ,ilk onbirde yer alır.Fernandao ha var ha yok.Çok ağır bir oyuncu.Pozisyonlara giremiyor.Ancak hazır top geldiğinde son vuruşu yapar.O da gelmiyor.Van Persie sahada olması bile rakibe korku verir.İleri çıkmasını engeller.

   Fenerbahçe’nin Mehmet Topal’ın kaçırdığı golden başka gol pozisyonu yok.Nasıl maç kazanacaksın.Burası Ziraat Türkiye kupasına benzemez.Oyuncular ne oynacaklarını bilmiyorlar.Gol pozisyonları yok.Orta saha deseniz yok.Nasıl maç kazanacaksınız.Liğ’de bugüne kadar bir iki maçı hariç zaten tek gollü galibiyetle rakibe pozisyon vermeyerek geldi sarılacivertliler.Bu maçta rakibe her pozisyonu verdiler.

   Bu anlayış ile sarılacivertliler çok fazla yol alamazlar.Alvez’in frikik golü dışında gol yollarında ara bulasın sarılacivertlileri.Van Persie’nin penaltı golü bile yetmedi sarılacivetlilere.Bu Lig böyle devam etmez.Pereira basın mensuplarına kızıp Lig sonunda konuşalım diyor.Böyle devam ederse Lig maratonu sonunda basın mensupları konuşur Pereira’da uçak biletini alır.Basın mensuplarına son dönemlerde tavrı hiç hoş değil Pereira’nın.Evet hata yapabilir basın mensupları.Abartabilir.Hatta haksız bile olabilirler.Ama bu Pereira’nın basın mensuplarına karşı davrının böyle olmasını gerektirmez.

   Basın mensubu arkadaşlar iyi kötü ,doğru yanlış görevlerini yapıyorlar.Herkesi aynı kefeye koyamazsınız.Onlarla diyalog kurmak Pereira’nın görevi.

   Önümüzdeki hafta Kasımpaşaspor maçı var sarılacivertlilerin.Umarız o maçı kazanırlar ve taraftarlarını sevindirirler.Eğer o maçta da Antalyaspor maçı gibi bir sonuç ve oyun ortaya koyarlarsa önümüzdeki günlerde sarılacivertlilerde ciddi sıkıntılar başlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.