FENER ERIYOR....


    Son  dört haftada oynadığı maçlarda yedi puan kaybeden Sarı-Lacivertliler şampiyonluk yarışından bir bir kopmaya başladı.
    Trabzonspor maçında kaçırdıkları gollerle üç puandan olan,Gaziantepspor maçını şansı ile kazandıktan sonra Akhisaspor maçında kendi evinde üç puan bırakan ve en son Konya deplasmanında son derece değerli üç puanı bırakıp bir puana razı olan Sarı-Lacivertliler için şampiyonluk yolu bir hayli engebeli hale geldi.
   Bu hafta oynayacakları Galatasaray maçını alsalar bile lider oylamaları için Galatasaray'ın kaybetmelerini beklemek zorunda kalacaklar.
   Bütün bu Yaşananlar son dört haftada yani kimsenin kabahati yok. Kusur ararsak sarı-lacivertlilerde. Sarılacivertli futbolcular ve teknik heyette. Başta Teknik Direktör Ismail Kartal olmak üzere takımını dört maç kalecisini Mert'e  bırakan ve bu yüzden Mert'in yenilen hatalı  gollerle Volkan olmak üzere,kendilerini maçlara tam hazırlayamayan Emenike, Sow, Webo ve diğerleri.
   Dün akşamki Konyaspor maçında da gördük.Takımda ekip ruhu yok.Lider yok.Oyunu kurtaracak lider oyuncu yok. Adam eksiltecek çalım atarak rakibi yıpratacak oyuncu yok. Bütün bunlara üstlük eline geçen Fırsatı gol yapacak oyuncu yok.
  Teknik anlamda Sarı-Lacivertliler en kötü sezonlarından birini yaşıyorlar. Teknik heyetin saha kenarından oyun içersinde bir katkısı etkisi yok. Oyunu okumakta da geç kalıyorlar.
Dün akşam Emre maçın ikinci yarısının hemen başında girmesi gerekirken ilerleyen dakikalarda girdi. Teknik heyet Selçuk, Meireles Kyut'ın etkisiz futbollarına katlandı.
Defans deseniz bu sene ilk defa dengesi bozuldu.
Sakatlar ve Cezalı oyuncular defansı etkiledi. Hasan Ali maçlarda yedek oyuncu olarak sahada yer alıyor ama dün akşam oda sakatlıktan kadroda yoktu. Yerine Kadlec oynadı ve istenilen Performansı gösteremedi.
   Maçta tek ayakta kalan oyuncu Egemen oldu.Diğerleri de kötü vasat futbola ayak uydurdular.

   Sarı-Lacivertliler bu anlayışları ile şampiyonluk yarışından erken koparlar.Zaten  dört  puan geriye şimdiden düştüler.

   Çözüm ise acilen teknik heyete destek tecrübeli bir direktörün atanmasıdır. Zira bu teknik kadro bu takımı yönetemiyor.Herkes istatistik den bahsediyordu dört hafta önce, son Yılların en iyi sezonu diye ne oldu.Çok basit şans bitti.Şansa kazanılan maçlarla gelinen noktada şans bitince yaşlı bir kadrodan oluşan Sarı-Lacivertliler lig maratonunda yorgun düştüler. Önümüzdeki sene bu kadronun enaz 10 futbolcunun değişmesi gerekiyor.

  Ama merak etmeyin bu hafta  Galatasaray maçı kazanılır.

Herşey unutulur.

Ta ki bir başka bahara kadar herkes mutlu olur.
     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.