Fenerbahçe alarm veriyor

  Fenerbahçe son iki hafta oynadığı futbol ile alarm veriyor.Önce Trabzonspor ardından Alanyaspor maçlarında Fenerbahçe kalesi ve defansı tel tel döküldü.Son Ankaragücü maçında da defans hatasından yine yenik durum düştüler.Oysa herkes bu maçı Fenerbahçe'nin farklı skorla kazanacağını tahmin ediyordu.Ama sonuç hiç te öyle olmadı.Fenerbahçe 1 farklı galibiyeti zor yakaladı ve kazandı.

   Fenerbahçe defansı bu sene istenilen düzeyde değil.Sağ bek sol bek libero yok.Oralarda 6 haftadır oynayan oyuncular sakat futbolcuların yerin doldurmaya çalışıyorlar.Ancak beklenen olmuyor.Çok basit hatalardan kalelerinde gol görüyorlar.Son üç maçta rakiplerine adeta gol pasını Fenerbahçe defansı hediye etti.

  Fenerbahçe’nin bu durumda olmasının en büyük sebebi transfer komitesi ve teknik heyet.Transfer komitesi acemice hatalar yaparak takımı bu hale getirdi.Teknik ekip ise elindeki kadroyu maçlara hazır edemedi.Fenerbahçe'nin günü gününe uymuyor.Buda konsantrasyon eksikliğinden.

   Ankaragücü maçı farklı kazanılacak bir maçtı.Zar zor kazanıldı.Bunun sebebi ne taraftar, ne futbolcular, tamamen teknik heyet.Öncelikle Jailson’dan ön libero olmaz.Bunu teknik heyet anlamalı.Adil Rami daha hazır değil.Çok basit hatalar yapıyor.Deniz Türüç oyunda yok.Tolga Cigerci iki haftadır ha var ha yok.Takımda formanın hakkını veren tek isim Ozan.

   Emre oyunda girene kadar sahada silik bir fenerbahçe seyrettik.Emre oyunda girdikten sonra Fenerbahçe oyunu değişti.Emre oynamadığı sürede Fenerbahçe sahada kayıp.Emre takıma ayrı bir hava veriyor.Oynuyor, oynatıyor.Emre oynadığı zaman Fenerbahçe bir başka oynuyor.Bu durum hem güzel hem sıkıntlı.Emre'nin sakatlanması durumunda  takım durur.

   Sonuçta Fenerbahçe zorda olsa sonunda kazandı.Haftaya Galatasaray deplasmanına gidecekler.Bu kadro bu anlayış ile devam ederse kazanması çok zor.Teknik heyetin ciddi tedbirler alması lazım.Taraftar beklentisi bu sene çok yüksek.Fenerbahçe, Galatasaray maçını kazanıp lig yarışında olduğunu kanıtlaması şart oldu.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.