Fenerbahçe altın değerinde bir puan aldı


    Fenerbahçe zorlu Osmalıspor maçında  altın değerinde 1 puanla çıktı.
   Maça fenerbahçe Hasan Ali kaldırım,Van der Viel ve lens’den yoksun kadroyla çıktı.Lens son maçın altın adamıydı.Sakatlıkları nedeniyeyle  3 önemli futbolcudan yoksun zorlu Osmanlıspor maçına çıkttılar.
   Maçın favorisi bu kadrolarla Osmalıspor oldu.Son dönemin en istikrarlı en iyi futbolunu oynayan Osmanlıspor kesin favori idi.
   Ve öyle de oldu.Maçın başında Volkan Demirel’in gereksiz bir penaltısı ile öne geçtiler.Golden sonra Fenerbahçe maça ağırlığını koydu ama istediği sonucu alamadı.
   Sakat oyuncuların yerine oynayan sol bekte  İsmail Köybaşı  ,sağ bekte oynayan Şener Özbayraklı ,ve Lens 'in yerine oynayan Moussa Sow maça istedikleri ağırlıkları koyamadılar.Lens Fenerbahçe için olmazsa olmaz.Hucum gücünde büyük eksiklik oynamaması.
   Maça Osmalıspor istekli ve arzulu presle başladı.Ve istedikleri sonucu penaltı ile aldılar.Ancak bundan sonra Fenerbahçe oyunda dengeyi kurdu.Ve üstüniüğü ele geçirdi.Golden sonra Fenerbahçe’nin oyuna hakim olduğu gol pozisyonları bulduğu bir maç seyrettik.
   Bunun sonucunda da Volkan Şen'in üstün gayreti ile Van Persie kafa şutu ile beraberlik golünü buldu.
   Maç bu dakikadan sonra ortada karşılıklı gol pozisyonları ile geçti.Fenerbahçe Osmanlıspor’a oranla daha fazla ele geçirdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve maç berabere bitti.
   Maçın genel analizine bakacak olursak gerek Fenerbahçe gerekse Osmanlıspor hafta içi avrupa kupalarında zorlu maçlar oynadılar.Fenerbahçe zorlu Feyenoord maçından sonra bu maça eksikleri ile yine iyi oynadı.
   Zorlu Lig maratonunda iki zorlu ekip sonuçta birbirlerine karşı üstünlük sağlamadı.Ancak bu seyrettiğimiz Osmanlıspor lig maratonunda birçok takıma kök söktürür.
   Fenerbahçe zorlu bir deplasman maçından iyi bir skor ve puanla çıktı.Umarız lig maratonuna verilen bu arada bu eksikler düzelir ve Fenerbahçe istediği kadrosuyla lig maratonuna ağırlılığı koyar.

   


  
   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.