Fenerbahçe ilk maçın verdiği 1-0 'lık avantajla başladığı oyunu hiç zorlanmadan Atromitos karşısında net bir skorla 3-0 kazandı.
   Maça istekli arzulu ve rakip sahada presle başlayan  Sarı-Lacivertliler, ilk gollerine Şener'in müthiş ortası ve Fernandao'nun akıl dolu vuruşuyla Kavuştular.
   Geri dörtlüde ilk defa oynayan A.Ba ve Kjaer son derece uyumlu oynadılar.Sağ kanatta Şener sol kanatta Caner alanlarını çok iyi kullandılar.Orta sahada Diego tüm toplarla buluştu.Takımının pas trafiğini iyi yönetti.Mehmet Topuz ve Souza verilen görevlerini eksiksiz yerine getirdiler.Nani her geçen gün daha iyi.Klasını konuşturmaya başladı.Van Persie ise tartışmasız bir oyuncu.Forvette Fernandao'nun  gelmesi ile bu sene Sarı-Lacivertliler'in gol yolları artık daha rahat.
   Rakip Atromitos  Sarı-Lacivertliler'in ayarında değildi.Ama kolay rakip Avrupa'da yok.Elllerinden geldikleri kadar oynadılar.Ancak tek tehlikeli adaklarını 82.ci dakikada yaptılar.Bu Sarı-Lacivertliler'in bu akşam rakibe pozisyon vermeden presle oynamalarından kaynaklandı.
   Van Persie,Diego,Mehmet Topal'ın yerine oyuna soradan giren Volkan,Alper,Meireles görevlerinde sırıtmadılar.Hele hele Volkan sanki yıllardır bu takımda oynuyor.Girer girmez yaptığı asistle takımının 3.cü golüne imza attı.
   Yıllar sonra Fenerbahçe tekrardan Avrupa Arenasında sınava çıkıyor.Yılların özlemini gidermek en büyük hedefleri.Bunu yaparken sağ açığa bu hafta mutlaka bir oyuncu almaları gerekiyor.Bir de Sow takımdan ayrıldı.Yerine mutlaka biri alınmalı.Yoksa Fenerbahçe iki golcüye kalacak.Bir sakatlık veya ceza durumunda forvette zorlanabilirler.Hem lig,hem Avrupa Maçları kolay geçmeyecek.
   Evet sonuçta Sarı-Lacivertliler mutlu sona ulaştılar.Artık bundan sonrası önemli.Bu kadro ve teknik direktörle daha keyifli bir Fenerbahçe seyredeceğimiz kesin.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.