Fenerbahçe Aykut Kocaman’nın bu anlayışı ile şampiyon olamaz

   Fenerbahçe Aykur Kocaman’ın bu futbol anlayışı  ile şampiyon olması imkansız.Lig başlayanı 10 hafta olmuş Fenerbahçe’nin bulunduğu sıralamaya bakın.8.sırada 4 galibiyet,4 beraberlik,2 mağlubiyet.

   Bu akşam en büyük rakibin Galatasaray,Trabzonspor deplasmanında puan kaybetmiş,8 puan farkının kapatma fırsatını yakalamışsın ve evinde Kayserispor’la oynuyorsun.

   Taraftar soğuk havaya rağmen statı doldurmuş takımını tam destekliyor.

   Kayserispor maçına son iki haftanın başarılı kadrosu ile başlıyorsun.Her şey bu ana kadar güzel.Fakat ilk yarıda sahada adeta yürüyen bir sarılacivertliler var.Üstelik rakibin yürüyecek hali yok.Maçı berabere bitirmek adına futbol oynamak dışında vakit geçirmek üzere her şeyi başta teknik direktörleri olmak üzere tüm futbolcular başarıyla yapıyorlar. 

   Ve olmadık bir anda Neustaedter maça renk gelsin der gibi inanılmaz bir hata yapıyor ve sarılacivertliler golü kalelerinde görüyorlar.Golden sonra kendine gelen Fenerbahçe Ozan ile ilk yarı sonunda beraberliği yakaladı.

   İkinci yarı ilk yarıdaki sarılacivertliler gitti,rakibi boğan yarı sahadan çıkartmayan bir takım geldi.Ve arka arkaya 2 gol bularak maçı 3-1’e getirdiler.Devam etseler 5-6 olacak maç.

  Yine Kayserispor gol atmayı beceremiyor bari ben atayım diyen Neto kendi kalesine attığı golle maçı 3-2 yaptı.İşte bundan sonra ortaya Aykut hoca çıktı. Golden sonra sahanın tek top tutan ve rakibi bunaltan oyuncusu Valbuena Aykut Hoca tarafından tıpkı Galatasaray maçında olduğu gibi oyundan alındı.Sahada bu akşam maçın başından oyundan çıktığı 90.dakikaya kadar hiçbir varlık gösteremeyen Dirar’a ise tahammül etti.

   Şampiyonluğa oynayan bir takım 10 hafta sonunda evinde zayıf rakibine karşı 3-1’den maç veriyorsa ve teknik direktörü yanlış oyuncu değişiklikleri yapıyorsa şampiyon olamaz.Olmasının tek ihtimali şansı yaver gider,rakipleri inanılmaz hatalar yapar ki (pek yapmazlar) o zaman belki.Şampiyon olacak takım bu kadar kolay gol yemez.Fenerbahçe her maçta kolay gol yiyor.

   Ama bu anlayış bu oyunla şampiyon olamazlar. Valbuena sürekli oyundan alınıyor.Sonunda kaybeden Fenerbahçe oluyor.En kısa sürede Aykut Hoca’nın bu  futbol anlayışını değiştirmesi lazım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.