Fenerbahçe bitti demeden bitmez
   Fenerbahçe zorlu Beşiktaş deplasmanından beraberlikle dönüyor.Maça defans ağırlıklı başlayan sarılacivertliler ilk yarının sonuna kadar bu sistemlerini de iyi çalıştırdılar.Sol bekte İsmail sağ bekte Hasan Ali oynadı.
   Ancak İsmail beklenenin çok çok altında oynadı.Ve zaten gol de ilk yarının uzatma dakikalarında İsmail’in topu takip etmemesinden geldi.
  İkinci yarıda Advocaat iki değişiklikle oyuna başladı.Hasan Ali’yi sola aldı.Sağ tarafa Ozan’ı ve defansın önüne Salih’i alarak başladı.Bu yapılan değişiklik kendini gösterdi.Fenerbahçe ikinci yarı daha iyi topla oynadı.İleri çıkmaya başladı.Bunda Beşiktaş’ın skoru koruması adına geriye yaslanması da etkili oldu.Bu beklenen bir durumdu.Şenol Hoca her zaman bunu yapıyor.Ve kaybediyor.Bir lafımız Talisca'ya.Bu sezon herkes iyi furbolcu diyor.Nasıl anlamak mümkün değil.Siyahbeyazlılar avrupa maratonunu onun sayesinde kaybettiler.Bu akşam kendine yakışmayacak hareket yaptı.Hakem görmedi.Bakalım maçtan sonra görüntüler ortada ne ceza alacak.Göreceğiz.Ceza alırsa ki alması lazım,siyahbeyazlıları bu sene ikinci kez yakacak.
  Emenike ,Van Persie değişikliği maça hareket getirdi.Emenike’nin oyuna girmesi ile sarılacivertlilerin ilerde oyunu daha etkili olmaya başladı.Maçın son dakikalarına hakem Fırat Aydınus damgasını vurdu.İlk yarıda evinde unuttuğu kartları maçın son dakikasında abartırcasına Beşiktaş lehine kullandı.Ve maçı normal süresinden önce sarılacivertlileri gereksiz 9 kişi bırakarak bitirdi sandı ama sarılacivertliler biz bitti demeden maç bitmez dediler.
   Fenerbahçe için daha çok prestij maçı niteliğindeki karşılaşma 94’cü dakikada ile son dakika golü ile geceye damga vurdu. Fenerbahçe bu golle maçta beraberliği Hakem Fırat Aydınus’a rağmen yakaladı ve 1-1 maç bitti.Şimdi lig yeniden başladı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.