Fenerbahçe boş trübünlere oynadı
   Fenerbahçe Rizespor maçında boş tribünlere oynadı.Basketbolda karaborsada satılan biletlerin yanında futbolda uzun zaman sonra boş tribünler hiç şaşırtmadı.Neden gelsin taraftar maça.Fenerbahçe taraftarı çok net mesajını veriyor.İyi oyun karşılığı alır.Basketbolda maçlara bilet bulamazken futbolda taraftarın olmaması en güzel cevap.Bu sene Fenerbahçe futbol takımı iyi yönetilemiyor. 
   Yönetim değişikliği olmadığı sürecede böyle devam edecek.Fenerbahçelileri sıkıntılı bir sene daha bekliyor.Zira yönetim önümüzdeki sene Mayıs ayında değişecek.Bu yönetim artık çok yıprandı.
   Maça dönecek olursak Fenerbahçe maça golle başladı.Ancak Galatasaray ve Başakşehir maçında çok net hatalar yapan Şener yine hata yaparak takımının gol yemesine sebep oldu.Şener bu futbol anlayışı ile bu takımda asla yer alamaz.Profesyonel bir futbolcu bu kadar çok hatayı hemde üst üste 3 maçta yapmaz.İlki hadi hata diyelim ama Şener hep yapmaya başladı.Zaten Advocaat’da ikinci yarıya onunla başlamadı.
   Rizespor Lig’te tutunabilmek adına puan ve puanlara ihtiyacı var.Oyuna göre başladı.Gücünü gayet iyi biliyor Hikmet Hoca’nın talebeleri ona göre de oynadılar.
   Ancak Fenerbahçe öyle değil.Derbileri kaybetmeyen sarılacivertliler ligde düşme hattındaki tüm takımlara puan,puanlar kaybettiler.Bu durum çok iyi araştırılmalı.Neden maç seçiyor sarılacivertli futbolcular.Kendine göre zayıf rakibi karşısında Mehmet Topal neden defansa dayalı oynar ileri çıkamaz.Zaten gereksiz gördüğü kartla Beşiktaş derbisinde yer alamıyacak.Yukarda da bahsettiğim gibi iyi yönetilmiyor Fenerbahçe.
   
   İkinci yarıda Şener yerini Ozan’a bıraktı.İkinci yarı sarılacivertliler daha baskılı oynadılar.Ancak son vuruşlarda yine zayıf kaldılar.Advocaat ikinci yarı çift forvete döndü.Emenike ve Sow Rizespor’a ileri çıkmalarına imkan tanımadı.Alper dikine yaptığı hamlelerle rakibi zorladı.Lens son maçlarında saman alevi gibi arada bir görüyorsunuz ondan sonra yok.
   Oyuna sonradan giren Emenike uzatmada verdiği güzel pasla Sow galibiyeti getiren golü attı.Ama emin olun Fenerbahçe’nin tadı yok.Keyif vermiyor,güven vermiyor.
   Tatsız tuzsuz ve en önemlisi seyircisiz oynanan bir Fenerbahçe seyrettik.Umarım düzelme adına birşeyler yapılır.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.