Fenerbahçe çok arar bu puanları

   Fenerbahçe hafta içinde UEFA Avrupa Lig maçında adeta ezip geçtiği Lokomotiv Moskova maçında sonra çıktığı Bursa deplasmanında gol kaçırma rekoru kırarak ve 2 değerli puan bırakarak dönüyor.

   Özellikle Fernandao ve Volkan bu maça damgasını vurdular.Ellerine geçirdikleri gol pozisyonlarını acemice harcadılar.

   Bursaspor gücünü bilerek ve kontrollü oynadığı maçta defanstaki Serdar Aziz eksikliği buram buram hissedildi.Defans sarılacivertli forvetlere çok gol pozisyonu verdi.

   Özellikle ilk yarıda Fernandao ve Volkan kendi aralarında gol kaçırma yarışına girdiler.Pereira ise iyi sabretti.Hele Fernandao bu futbol anlayışı ile şansını çok zorluyor.

   Fenerbahçe’de ikinci yarıda Van Persie ile çift forvete döndüler.Ancak sonuç değişmedi.Sağdan Gökhan,soldan Caner bindirmeleri gol pozisyonu yaratmaları sonuca yansımadı.Aynı şekilde Nani,Mehmet Topal,Souza,Diego gayretleri yetmedi.

   Bu akşam sarılacivertlilerde Fernandao ve Volkan dışında herkes iyiydi.Üzerine düşen görevi layıkıyla yaptılar.Farklı kazanacakları maçı berabere tamamladılar.

   Uzun Lig maratonunun sonuna doğru yaklaşılırken sarılacivertlilerin Antalyaspor maçından sonra Bursaspor maçında da hovardalıkları ileride büyük zarar vereceği kesin.

   Son iki deplasman maçında 5 puan kaybettiler.Fenerbahçe’de deplasmanda işler kendi sahasında olduğu gibi gitmiyor.Önümüzdeki hafta Beşiktaş derbisi var.Bu maçtan 3 puanla ayrılmak zorundalar.Puan kaybı yaşarlarsa Beşiktaş arayı açar gider.Zira Beşiktaş kötü de oynasa kazanmasını biliyor.Yakaladığı tek pozisyon da olsa değerlendiriyorlar.

   Fernandao ve Volkan’a sormak lazım bu maçı defalarca izlesinler.Sonra kendilerine dönüp ben bu takımda ilk onbirde oynarmıyım desinler.Bu futbol anlayışı ile asla.

   Umarız Beşiktaş maçında puan kayıplarını telafi ederler.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.