Fenerbahçe'den futbol resitali

  Fenerbahçe Antalya karşısında adeta futbol resitali yaptı.Maça hızlı istekli ve baskılı başlayan sarılacivertliler direklere rağmen kazanmasını bildi.Karşılaşma baştan sona heyecan ve keyif verdi.

  Eksik Antalyaspor daha çok beraberliğe razı bir futbol oynadığı karşılaşmada Fenerbahçe’nin güzel futbolu geceye damga vurdu.

   Bu sene Erol Bulut Fenerbahçe’de ayrı bir hava yaratmış.Bu kadar çok teknik kapasitesi yüksek, kaliteli oyuncu kadrosuna sahip Fenerbahçe’de tam bir aile havası esiyor.Fenerbahçe bu sene sahaya ilk onbirle değil onbirle sahaya çıkıyor.Sahada kimin oynadığı önemli değil.Kimin nasıl oyunu kazanmak için doğru hamle yapacağı önemli.O kadar ki Rize maçında oyundan Gustavo alınıyor, Trabzonspor maçında oyundan Sosa alınıyor takımda değişen birşey yok.Ne giren oyuncu ben neden yedek kaldım şimdi oyuna giriyorum havasında ne çıkan oyuncu beni nasıl oyundan alırsınız modunda.Tam bir takım havası esiyor Fenerbahçe’de.

   Başta Başkan Ali Koç ve yönetim , Emre Belezoğlu, Erol Buut tam bir takım yaratmışlar.Bu da doğal olarak başarıyı getiriyor.Antalyaspor maçında istatistikleri alt üst ettiler.karşılaşma boyunca 45 orta 28 şut attılar.3 topları direkten döndü.İstatistiki ortalamalar bu maçta Fenerbahçe’nin enkaz 5 gol atması gerektiğini söylüyor.Ancak karşılaşmayı ancak 2-1 kazandılar.Yeni transferleri Perotti oyuna girer girmez farkını gösterdi ve topun Fenerbahçe’yi sevmeyişini ve maçı çevirmesini bildi.

   Fenerbahçe bu maçı alarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.Evinde oynayacakları Konya maçını da  alırlarsa Milli maç arasına büyük avantajla girecekler.Sonuçta Fenerbahçe bu sene ayrı bir keyif veriyor.Her geçen gün de daha iyi oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.