Fenerbahçe eski günlerini arar oldu

   Fenerbahçe tarihinde sayılıdır böyle iyi kadro ile takım kurması.Her teknik adama nasip olmaz.Ama en önemlisi bu profesyonel kadroyu iyi yönetebilmektir.Maharet ister, tecrübe ister, sabır ister, ustalık ister.

   Fenerbahçe elindeki bu iyi kadroyu maalesef yönetemiyor.Teknik heyet başta Erol Bulut olmak üzere son derece etkisizler.Erol Bulut ve teknik heyet hala arayış içinde.Neyi arıyorsunuz Lig başlayalı kaç hafta olmuş.Bu kadar zengin kadro elinde ve sen sahada gol pozisyonu olmadan oynuyorsun.

   Gaziantep maçı kadrosunu gördüğümde zaten bu maçı Fenerbahçe kazanamaz dedim.Kalede son derece deneyimsiz Oytun.Kenarda Gökhan ve Caner.Eğer sen Gökhan ve Caner’i yedek soyunduruyorsan elinde çok iyi alternatifin olmalı.Var mı yok.O halde ısrar niye.Defansta Tisserand denen bir oyuncu var.Son iki maçta anlamsız penaltılara sebebiyet verdi.Tisserand’ı kim transfer ettiyse ona sormak lazım çok mu aradın.

   Fenerbahçe bu futbolsuz oyunu ile bırakın şampiyon olmayı tarihinde olmayan olumsuz rekorlarına rekor katar.Haftalardır ne bir futbol anlayışı var.Ne bir futbol disiplini.Ama bunu teknik heyet te bilmiyor.Kusura bakmayın geçen sene eleştirdiğimiz Ersun Yanal bu kadro ile tarih yazardı.Şu ana kadar Erol Bulut rüzgarını göremedik.Bu futbol anlayışı ile göreceğimiz de yok.Takımın sinirleri alınmış vaziyette.Maç kazanma hırsı sıfır.Oyuncular adeta sahada yürüyorlar.Ve alınan sonuçları hiç mi hiç üzerlerine alınmıyorlar.Bunun sorumlusu teknik heyet olduğu kadar, transferleri yapanlar, yönetim kurulu da kusurlu.

   Başkan Ali Koç hala ne futbol ne basket takımını beklenen düzeye getiremedi.Hatta geriye gittiler.Oysa tüm taraftar başkan Ali Koç’tan son derece umutlu oldular.Tüm desteklerini karşılıksız verdiler.Ancak gelin görün ki bu başarısız durumu başta başkan Ali Koç ve yönetimi olmak üzere tüm teknik heyet düşünmeli. Ve acil çözüm üretmeliler.Zira taraftar başta Başkan Ali Koç ve yönetim olmak üzere, teknik heyet ve futbolculara sonsuz güveniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.