Fenerbahçe evinde rahat kazandı

   Fenerbahçe evinde oynadığı karşılaşmada Konyaspor’u zorlanmadan farklı yenerek hem üç puan hem moral kazandı.

    Fenerbahçe maça önde baskılı başladı.Sakatlıktan dönen Moses ilk onbirde yer aldı ve oynadığı futbolla göz doldurdu.Aynı Moses gibi Rodrigues’de hem iyi futbolu hem attığı şık golle gecenin yıldızı oldu.

   Sarı lacivertliler Konyaspor karşısında çok zorlanmadılar.Konyaspor beklenenin aksine Fenerbahçe’ye ilerde baskı kurmaya çalıştılar.Kapalı defans yapmadılar.İleride baskı kurmaya çalışırken iki kanatlarında çok alan yarattılar.Böyle olunca Fenerbahçe oyunu rakip alana taşıdı. 

   Fenerbahçe’de sağ ve sol bekler yerini iki maçtır alıyor.Ve Fenerbahçe hucüma daha rahat çıkıyor.Defans bloğunda da Zanka ve Serdar iyi bir ikili oluşturdular.Serdar’ın ikinci yarı sakatlanmasından sonra oyuna giren Sadık’da formda olduğunu oynadığı futbolla gösterdi.

   Orta alanda Emre tartışmasız bu takımın olmazsa olmazı.Hem oynuyor hem oynatıyor.Emre ile Fenerbahçe bir başka oynuyor.Ozan her hafta üstüne koyarak yoluna devam ediyor.Bu karşılaşmada da güzel futbolunu bir golle de süsledi.Guztavo’da kusursuz ve sade oyunu ile dikkat çekiyor.Hele attığı 4.cü gol muhteşemdi.Özellikle ikili mücadelerde top hakimiyeti müthiş.

   İleri üçte Vedat Muriqi rakip takımların korkulu rüyası olmaya devam ediyor.Rakip defansa adeta nefes aldırmıyor.Her hava topu onda kalıyor.Hele attığı gol muhteşemdi.Tüm tribünleri ayağa kaldırdı.

   Konyaspor Fenerbahçe’yi çok zorlamadı.Aykut Hoca elindeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışıyor.Oynadıkları futbol ile göz dolduruyorlar.Ancak karşılarında bu kadar motive olan bir Fenerbahçe ile ancak bu kadar mücadele edebildiler.

   Fenerbahçe bu aldığı galibiyetle hem moral hem üç kıymetli puan aldı.Ve uzun en önemlisi sakat oyuncuları geri geldikçe sarı lacivertliler istedikleri oyunu ve skoru almaya başlıyorlar.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.