Fenerbahçe evinde yenilme rekoruna koşuyor

   Fenerbahçe Konyaspor,Beşiktaş’tan sonra Yeni Malatyaspor’a da evinde yenilerek evinde yenilme rekoruna koşuyor.Bu sonuçlarla Fenerbahçe taraftarı artık şampiyonluk beklemesin.Teknik Direktör Erol Bulut iç sahada yenilme rekoruna koşuyor.Ve taraftarsız oynadıklarına dua etsinler.Bu maçlar taraftar ile oynansa bırakın futbolcuları teknik heyet bile rahat olamaz.Seyirci baskısı ile ne yapacaklarını şaşırırlar.

   Hafta içinde medyadan okuduk Erol Hoca kendisi ve takımı hakkında konuştu.Kendisini ve takımını eleştirenleri haksız eleştirdiklerini dile getirmişti.Haklı olabilir.Ama Futbol sonuç oyunudur.Sonuca bakarsak eleştirenler yerden göğe haklılar.Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.Maç sahada oynayarak kazanılır.

   Bu sezon Süper Lig’de böyle bir kadro hiçbir teknik adamın elinde yok.Ama gelin görün ki alınan sonuçlara bakarsanız böyle kadronun nasıl kendi evinde üç maç üst üste kaybettiğini açıklamayamazsınız.Defansta Tisserand hataları seyrettik.Ne böyle penaltı yapılır.Ne de atılan ikinci golde Umut Bulut bu kadar boş bırakılır.

  Fenerbahçe’nin Yeni Malatyaspor karşısında ne bir futbol oyunu ne bir futbol anlayışını seyrettik.Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcular maçı seyrettiler.

  İkinci yarıya Erol Bulut Sadık, Sosa değişikliği ile başladı ve kalesinde ilk atakta golü gördü.

  Fenerbahçe taraftarı bu teknik heyet ve bu futbol anlayışı ile şampiyonluğu unutsunlar.Erol Hoca daha Fenerbahçe gibi büyük bir takımı yönetmeye hazır değil.Kafasında bu sorunun cevabını aramalı ve bulmalı.Teknik olarak ve tecrübe olarak son derece yeterli ancak kendisini Fenerbahçe'ye odaklayamadı.Keza oyuncularda gerek teknik gerek mantalite, olarak hazır değiller.Bu anlayış ile maç kazanılmaz.Oyuncularda maç hırsı sıfır.Gustavo sahada yoktu, haftalardır sahada gezen Pelkas yine sahada .Neden ısrar edilir anlamak mümkün değil.

   Fenerbahçe bu anlayış ile ne maç kazanır ne de şampiyonluk.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.