Fenerbahçe farklı kazanmayı bildi

   Hafta iki olaylı ve yarım kalan Beşiktaş kupa maçı sonrası Antalyaspor ile evinde oynayan sarılacivertliler farklı kazanmayı bildi.

   Son haftalarda kazanan takımı bozmayan Aykut Hoca bu karşılaşmaya  bilinen ve beklenen onbiri ile başladı.Maçın ilk on dakikası oyunda acemice hatalar yapan sarılacivertliler, 14.dakikada Aatıf,20.dakikada Soldado’nun golleri ile bir anda maçı 2-0 yaptılar.

  Erken gelen gollerden sonra rakibi karşısında baskıyı azaltmadan devam eden sarılacivertliler maçın hakemi Yaşar kemal Uğurlu’nun anlaşılması zor bir hatası ile bir golden oldular.Sarılacivertlilerin buz gibi bir golü sayılmadı.

   Maçın 30.dakikasından sonra sarılacivertliler maçı rölantiye aldılar.Geride daha fazla topla oynamaya başladılar.Ve kaleci Volkan’la başlayan,Skrtel’le devam eden ve Neustaedter ile final yaptıkları hatalar zinciri ile golü kalelerinde gördüler.

   Kaleci Volkan böyle bir hatayı yapmamalı, Skrtel gibi bir oyuncu bu kadar rahat top kaybetmemeli ve Neustaedter rakibe bu kadar rahat topa vurmasına imkan vermemesi gerekir.

   Golden sonra ilk yarıyı sarılacivertliler bocalayarak galip tamamladılar.

   İkinci yarı çok daha istekli ve hırslı bir Fenerbahçe seyrettik.Çok gol pozisyonu yakaladılar.Bu pozisyonlardan sadece 2 tanesini daha gole çevirerek maçı 4-1 aldılar.Aykut Hoca 62. dakikada yaptığı iki değişiklik ile oyunu tamamen kontrol altına aldı.61. dakikada Valbuena, Janssen oyuna girdi.Dirar ve Soldado oyundan çıktılar.Sarılacivertliler bu değişikliklerden sonra daha önde oyunu kurdu ve gol yollarında daha fazla gol pozisyonu yakaladı.

   Antalyaspor maçının en durgun oyuncusu gol atmasına rağmen Aaatıf oldu.Bu akşam top onu sevmedi, Aatıf’da oynamak istemedi.Kötü başladı maça ve öyle tamamladı.

   Bu gecenin yıldızı ise seyirci oldu.İlk defa stadı derbi maçları dışında bu kadar kalabalık gördük.Seyirci maç boyunca takımını desteledi.Yalnız maç boyunca takımını desteklerken Beşiktaş’a kötü tezahürat yakışmadı onlara.

   Fenerbahçe artık kalan maçlarını alarak rakiplerinin puanlar kaybetmelerini bekleyecek.

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.