Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi moral buldu

    Lig maratonuna bir türlü istediği gibi giriş yapamayan sarılacivertliler Akhisar yenilgisi sonrası çıktıkları Malatyaspor karşısında rahat bir galibiyet alarak Galatasaray maçı öncesi büyük bir moral aldılar.

   Karşılaşmaya Fenerbahçe süpriz bir kadro ile çıkmadı ancak oyun planı farklı oldu.Giuliano sağ kanat yerine 10 numara oynayınca  bu hareket tüm takımın oyununu olumlu etkiledi.Fenerbahçe bu sezon ilk defa bir maçta ilk 8 dakikada 2 gol bularak hem oyuncular rahatladı hemde taraftar rahatladı.

   Atılan 2 golden sonra oyunun tamamının hakimi sarılacivertliler oldu.Ve oyunda istediği futbolu oynadı.Fenerbahçe ilk defa bu sezon ileride rakibi basarak oyunu kurdu.

   Malatyaspor ilk yarıda 1 kez tehlikeli geldiler.Bu girişimlerinde de kalede Kameni devleşirken top üç defa direkten döndü.Bu pozisyon dışında tehlikeli atak yapamadı Malatyaspor.

   İkinci yarıda Aykut Hoca Galatasaray maçını düşünerek sahaya çıktı.Ve 3-0 gibi farklı skor avantajı ile takımı zorlamadı.Malatyaspor şahsi becerileri ile attıkları 1 gol moral oldu ama yetmedi.Malatyaspor özellikle ikinci yarıda elinden gelen en iyi futbolu oynamaya çalıştılar,başarılı da oldular.Ancak karşılarında skor farkı nedeniyle kendine güvenen bir sarılacivertliler vardı.

   Maçın geneline baktığımızda Hasan Ali,Ozan Tufan,Giuliano,Valbuena maçta oyunları ile öne çıkan oyuncular oldu.Uzun bir aradan sonra Ozan Tufan en etkili oyununu oynadı ve bunu güzel bir golle de süsledi.Isla milli maç nedeniyle yorgun geldiği her halinden belli oldu.

     Sonuçta sarılacivertliler Malatyaspor’u farklı yenerek haftaya oynayacakları Galatasaray maçı için büyük moral buldular.Lig maratonunda da çıkışlarını sürdürdüler.

   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.