Fenerbahçe hayata döndü

   Lig’de ve avrupa yolunda bir türlü istenilen sonuçları alamayan sarılacivertliler Anderlecht deplasmanında ikinci yarı adeta hayata döndü.

   Karşılaşmaya 3-5-2 düzeni ile çıkan sarı lacivertliler ilk yarıda son derece etkisiz bir futbol ortaya koydular.Topu kazandıklarında 4 pas yapamayan bir Fenerbahçe seyrettik.İlk yarıda buldukları az sayıdaki gol pozisyonları da Slimani ve Frey acemice harcadılar.Son vuruşlarda son derece etkisiz şutlar attılar.Yine bir rakip kale önünde atak geliştirdiklerinde yedikleri ani kontrataktan golü kalelerinde gördüler.

   İkinci yarının başında Anterlecht durumu 2-0 yapınca adeta bu skor Fenerbahçeli futbolçularda soğuk bir duş etkisi yaptı.Sahada yürüyen 4 pas yapamayan sarı lacivertliler gitti oyuna asılan rakibe basan ve arka arkaya 2 gol atan sarı lacivertliler geldi.

   Fenerbahçe önce Frey’le arkasından Frey’in asisti ile Hasan Ali Kaldırım durumu 2-2 yaptı.Fenerbahçe’de teknik direktör Cocu oyundan önce Benzia,Oğuz Kaan ardından Slimani, Ayew değişikliğine gitti.

   Fenerbahçe’de maç boyunca beklenen futboldan uzak oynayan ve gününde olmayan Elif Elmaz oldu.Maçın sonlarında zaten yerini Alper’e bıraktı.Kaptan Hasan Ali Kaldırım bugün verilen görevleri yerine getirdi neredeyse hatasız oynadı.Yine Skrtel,Neustadter görevlerini yaptılar.

   Fenerbahçe uzun bir aradan sonra bir maçta taraftarlarına güzel bir futbol seyrettirdi.Yarım devrelik bu futbol gelecek adına bir işaret sayılır mı onu göreceğiz.

   

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.