Fenerbahçe istediğini aldı

   Fenerbahçe yılın ilk derbisinden bir puanla dönüyor.Galatasaray deplasmanında Fenerbahçe’nin fizik kalitesi kendisini göstermeye başladı.Gol pozisyonlarının az olduğu bir maç izledik.

   Maçı aslında Erol Bulut yönlendirdi.Riske girmeden takımını oynattı.Anlaşılan bu sene zor maçlarda deplasmanlarla Fenerbahçe riske girmeden oynayacak. 

   Galatasaray maçında bunu çok net gördük.Erol hoca Galatasaray’ın pas trafiğini yapacak Arda, Belhanda’yı ve forvette Falcao’yu kilitledi.Geçtiğimiz haftalarda gol yollarında başarılı isim Falcao bu maçta gol pozisyonuna giremedi.Lemos, Falcao ile birebir oynadı.

  Maçta Fenerbahçe’de öne çıkan üç isim var.Ozan Tufan, Gustavo ve Valencia.Ozan Tufan verilen görevi oyundan kaldığı sürede mükemmel yaptı.Her topla buluştuğunda ileri çıkışları Galatasaray’lı oyuncularda sıkıntı yarattı.Galatasaray’da 7 oyuncu sarı kart gördü.Gustavo ikili mücadelelerde iyiydi.Ve rakip oyunculardan kritik zamanlarda top çalmasını bildi.Valencia’da verilen görevi fazlasıyla yaptı.İleride pres yaptı, defansta top çıkardı.

    Fenerbahçe defansına bakacak olursak.Defans ilk defa beklenen kadrosuyla sahaya çıktı.Defansın göbeğinde Lemos son derece güven veriyor.Sade ama etkili oynuyor.Tisserand ilk maçına çıktı fazla sırıtmadı.İlerki haftalarda daha iyi olacağı kesin.Gökhan ve Caner iyi bir sezon yaşıyorlar.Fenerbahçe’de kanatlara hareket getirdiler.Fenerbahçe’de kalede Altay bu sezon bir başka oynuyor.Hem kendine güveni tam, hemde pozisyonlarda topa hakim.

   Orta sahada Sosa, Gustavo keyif veriyor.Fenerbahçe’de Deniz diğer maçlara oranla çok etkili olamadı.Fenerbahçe orta sahası ilerideki haftalarda daha verimli olacak.Forvette Samatta’nın oynaması ile gol yollarında da Fenerbahçe rahatlayacak.  

      Fenerbahçe uzun bir aradan sonra bu kadar zengin bir kadro ile mücadele ediyor.Bu zengin kadronun faydalarını ilerleyen haftalarda görecez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.