Fenerbahçe Jailson ve hakeme rağmen beraberliği kurtardı

  Fenerbahçe evinde son derece kolay kazanacağı karşılaşmayı berabere bitirdi.Alanyaspor Fenerbahçe’ye beraberlik için gelmiş.Oyun planı aynen bu şeklide beraberlik en iyi netice.Ancak sahneye hakem ve Jailson çıktılar.

   Jailson acemice yaptığı hatalarla takımını yaktı.Son derece hatalı iki tane penaltı yarattı.Yazıktır günahtır.Fenerbahçe’ye yakışmıyor.Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi sarı lacivertliler.Ama sonuç beraberlik.

   Beraberlikte Jailson’dan sonra en büyük pay hakem Ümit Öztürk Fenerbahçe’nin net iki tane penaltısını görmedi.Görmedi diyorum Var’a dahi gitmedi.Yazıktır.Hakemlik kurumuna haksızlık ediyorsunuz.Oyunun kontrolünü kaybediyorsunuz.Var’a niye gitmediniz.Gitseydiniz iki pozisyonunda penaltı olduğunu çok net görecektiniz.Basiretiniz bağlandı.İçinizden bir maçta bu kadar çok penaltı verilmez dediniz herhalde.Yazık gerçekten yazık.Sayın Ümit Öztürk bu akşam maçı defalarca seyret, yaptığın hataları kendin gör ve bir takıma nasıl puan kaybettirdiğini izle.

   Maçın Fenerbahçe adına bir diğer kaybı da Tolga oldu.Geçen haftalarda da yazdım.Görevini yapıyor ama Fenerbahçe için yeterli değil.Trabzon maçı ve bu maçta sahada yoktu.Kendi evinde oynuyorsun ve Tolga bu kadar yetersiz bir futbol oynuyorsun.Ersun Hoca’mı oynayacak sahaya çıkıp.Şans bulmuşun kullan.Herhalde bu akşam Ersun Yanal’da Tolga ile ilk onbirin olmayacağını anlamıştır.   

   Fenerbahçe yine de şampiyonluk yarışında en büyük aday.Ancak bundan sonra kaybedeceği bir puan dahi yok.Tüm maçlarını kazanmak zorunda.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.