Fenerbahçe kazanmaya devam ediyor
   Kupada yarı finale adını yazdıran sarılacivertliler lig maratonunda Akhisarspor’a şans  tanımadı.Puana son derece ihtiyacı olan Akhisarspor Kadıköy’den eli boş döndü.
   Maçın genelinde sarılacivertli futbolcular adeta antreman havasında bir futbol oynadılar.Öyleki ilk yarıda kaleyi bulan isabetli şutları olmadı.Ancak ilk yarıyı buna rağmen Miguel Lopez’in kendi kalesine attığı golle galip kapatılar. 
   Akhisarspor sarılacivertlilere göre kuvvetli bir takım değil.Lig’de kalma savaşı veriyorlar.İyi niyetliler.Çok koşuyorlar ve sarılacivertlilerin kalelerinde daha fazla göründüler.Ancak dediğim gibi güçleri bir yere kadar.
  Maçın ikinci yarısı izleyenlere daha keyif verdi.İkinci yarının hemen başında Volkan Demirel’in kontrolsüz çıkışı sonucu Akhisarspor penaltıdan beraberlik golünü buldu.
   Golün ardından Karabük maçının aynısı bir gol sarılacivertlilerden geldi.Bu sefer asisti Van Persie yaptı bitirici vuruşu Souza tamamladı.
   Oyunun genelinde sağ kanatta forma şansı bulan Van der Wiel beklenen futbolundan uzak oynadı.Kanatlardan beklenen çıkışları yapamadı.Sol kanatta Hasan Ali Kaldırım iyi niyetle ileriye çıkışlar yapmaya çalıştı ama yeterli olmadı  Souza,Mehmet Topal, görevlerini her zamanki gibi sade ama etkili bir biçimde yaptılar.Alper çok çalıştı.Aatıf elinden geleni yaptı.
   Forvette Van Persie yalnız kaldı.İstediği topları alamadı.Lens Akhisarspor’lu oyuncular tarafından çok iyi marke edildi.Dolayısıyle Van Persie gol asisti dışında fazla etkili olamadı.Ve Lens ilk yakaladığı pozisyonda hem rakibi eksiltti hemde bu sezon ligde 4.golünü attı.
   Fenerbahçe’de forma giyen futbolcular milli takımın değişmez elemanları.Ama sorun hala gol yollarında kapanan takımlara karşı gol atana kadar zorlanıyorlar.
   Fenerbahçe bu galibiyetle önümüzdeki sezon avrupa kupaları için önemli 3 puan aldı.Ve dikkatini yarın oynanacak olan Başakşehirspor-Galatasaray maçına çevirdi.Buradan çıkacak her türlü sonuç sarılacivertliler için büyük önem taşıyo
r.
  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.