Fenerbahçe Keyif Verdi…..

   Uzun bir süredir elindeki muhteşem kadrosuna rağmen beklenen futbolu bir türlü ortaya koyamayan ve eleştirilen Fenerbahçe dün akşam hem aldığı net galibiyetle,hemde oynadığı güzel futbolla keyif verdi.

   Maça istekli arzulu ve hırslı başladı sarılacivertliler.Mehmet Topal’ın ani rahatsızlığı ile ilk onbirde yer bulan Ozan güzel futbolu ile göz doldurdu.Orta sahada bariz bir üstünlük yakalayan sarılacivertliler deplasmanda ve olumsuz hava şartlarınla oynamalarına rağmen rakiplerinden çok daha fazla gol pozisyonuna girdiler.

   Defans bloğu artık güven veriyor.Rakibe kolay kolay pozisyon vermiyorlar.Uzun bir aradan sonra kaleyi Volkan Demirel’den alan Fabiona kusursuz oynadı.Böylelikle Volkan Demirel’de biraz dinlenme fırsatı buldu.Yoksa üstüne çok yük biniyor ve ister istemez strese giriyordu.

   Evet orta saha iyi oynadı dedik.Diego yorulana kadar mükemmel oynadı.Maçın son onbeş dakikasından sonra yorgunluk alametleri göstermeye başladı ki buda bu sahada bu performansla normal.Nani oyundan çıkana kadar iyi oyunu ile göz doldurdu.Alper keza öyle uzun zamandır aradığımız özlediğimiz Alper’i gördük.Oyuna sonradan giren Volkan ise Fenerbahçe’ye adeta vites büyüttü.Oyun temposunu hucüm ataklarındaki zenginlikleri arttırdı.

   Forvette Fernandau maç boyunca adeta rakip defansı yerinde dikili oynattı.İleri çıkmalarına izin vermedi.Alper Potuk’un güzel ortası ile attığı ilk gol ve ikinci goldeki katkısı çok yerinde ve güzeldi.

Hatta ilk golde Fenerbahçe öyle bir top trafiği yaptı ki gerek maçı izleyenler gerekse Molde biran Barcelona ile mi oynuyoruz ne oluyor dedi.Bu yoğun ve güzel pas trafiği golü de beraberinde getirdi.

   Fenerbahçe bu sonuçla gruptaki şansını sürdürüyor.İş son maça kaldı.Son maçta alacakları bir puan bile yeterli olacak bir üst tura çıkmak için.Ve en güzeli Pereira ile oyuncular artık ne demek istediklerini karşılıklı iyi anlıyorlar.Geç oldu ama Mersin İdmanyurdu maçı ve Molde maçı ile Fenerbahçe çıkışa geçti.Eskiden olduğu gibi tek gollü maçlar geride kaldı.Kısacası Fenerbahçe keyif veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.