Fenerbahçe keyif veriyor

   Fenerbahçe Trabzonspor karşısında özellikle ilk 20 dakikadaki futbolu ile izleyenlere futbol ziyafeti verdi.İlk yarının hemen başında Trabzonspor’a müthiş bir baskı kuran sarı lacivertliler adeta nefes aldırmadılar.Ve bu süre içersinde başta Vedat Muriç olmak üzere,Tolga Ciğerci ve Rodrigues ile birçok defa gole yaklaştılar.

   Bu baskı sonuçu Rodrigues ile golü de buldular.Ancak golden sonra roller değişti.Trabzonspor önce oyunda dengeyi kurdu sonra beraberliği yakaladı.Fenerbahçe yediği golden sonra ilk yarı sonunda yine baskı kurdu ancak istediği neticeyi alamadı.

   Böyle keyifli bir ilk yarı uzun zamandır seyretmemiştik.Ancak bu kadar.İkinci yarı iki takımda durdu.

   Fenerbahçe 3 haftadır maçlarına sağ bek,sol bek ve stoper’inden eksik çıkıyor.Sağ beke Ozan Tufan oynayınca orta alanda tüm yük Emre Belözoğlu’na düşüyor.Emre’de 90 dakika aynı tempoda oynamasını beklemek imkansız.Sol bekte Dirar, Hasan Ali Kaldırım yokluğunda oynuyor.Ve bu olumsuzluklara rağmen Fenerbahçe bu sene izleyenlerine keyifli bir futbol seyrettiriyor.

   Ersun Yanal elindeki kadro ile en iyisini yapmaya çalışıyor.Normali Emre ile başlayıp Ozan ile devam etmek ama Ozan sağ bekte oynayınca bu gerçekleşmiyor ve Emre oyundan düşüyor.Bütün bu olumsuzluklara rağmen Ersun hoca takımı geçen seneye göre çok değiştirmiş.Takımda oynayan oyunculara özgüven gelmiş.Takım ruhu yeniden oluşmuş.Bunlar Fenerbahçe adına güzel şeyler.Bu tempo devam ederse Kadıköy’de ilerleyen zamanlarda Fenerbahçe’ye üstünlük sağlayacak rakip pek olamaz.

   Trabzonspor önce beraberlik için gelmiş.Onlar da haklılar.Önemli eksikleri vardı ve sürekli maç yaparak geldiler.İstedikleri sonucu ve puanı da aldılar.Trabzonspor ilerleyen zamanda şampiyonluk yarışının en büyük adaylarından biri.

   Derbide sonuçta puanlar paylaşıldı.Ancak her iki takım içinde büyük kazanç vardı.Fenerbahçe için ileriye yönelik olumlu güzel futbol ve sahasında yenilmezlik serisi devam ederken.Trabzonspor için de böyle zor bir deplasmanda bu kadar sıkışık maç trafiğine rağmen alınan puan önem kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.