Fenerbahçe, kimseden çekmedi, Kadlec'ten çektiği kadar


Fenerbahçe kendi evinde üstünlüğünü Rizespor karşısında sürdürerek liderliğine devam etti.
Maça istekli ve hırslı başlayan Sarı-Lacivertliler Kadlec'in tıpkı liğin ilk haftasında Karabükspor maçında olduğu gibi kendi kalesine attığı golle yenik duruma düştüler.
  Maç boyunca üstün oynayan Fenerbahçe'de Bekir eski formuna kavuşmuş.Kendine güveni gelmiş. Diego işte ben buyum neden yedek oturayım dedirtti. Alper her maç üstüne klasını arttırarak oynamaya devam ediyor. Forvette Emenike bu sezonun en iyi futbolunu oynadı.
   Erken kalesinde gol gören Sarı-Lacivertliler gol yillarında istekleri ile Serkan'ı sonunda mağlup ettiler ve HAKLI bir galibiyet aldılar.
   Maçın konuşulacak üç önemli Noktası var.
   Bir Kadlec'in kontrol zaafı.Çok kolay oyundan düşüp Takımı'na zarar veriyor.Oysa kalitesi tartışılmaz bir oyuncu.Çek Milli takımının vazgeçilmez futbolcusu.
   Iki Kyut son dönemde kullandığı 4 penaltı atışının sadece 1 tanesini gole çevirebildi.O halda neden penaltı olunca beyaz noktaya Emre'nin yokluğunda gider, bilinmez. Diego gibi bir oyuncun takımda varsa penaltıyı o atması gerekir.
   Üç hakemlerimiz neden ürkek. Bir tane penaltı verdin. Tamam ama yüzde yüz penaltıyı görmezden geldin. Yakışmadı.Maç berabere bitse hakemin bu haksız kararı geceye damgasını vururdu.
  Sonuçta Fenerbahçe  lider ve kendi evinde yenilmez armada çıktığı maçta üç puanı alarak liderliğini sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.