Fenerbahçe Kocaman 3 puan bıraktı

   Geçen hafta zorlu Beşiktaş maçını yenerek lig maratonunda bende varım diyen Fenerbahçe çıktığı Akhisar maçında teknik direktör Aykut Kocaman’ın hataları nedeniyle 3 puan kaybetti.

   Neto,Souza kart cezası nedeniyle forma giyemediği sarılacivertlilerde ilk onbirde Aykut Kocaman Mehmet Ekici,Ozan Tufan,Mehmet Topal ile başladı.Ve 60 dakika boyunca Ozan Tufan’a ve sahada ne yaptığı belli olmayan Valbuena’ya  tahammül etti ve golü haklı olarak yedi.60 dakika sahada gezinen ne yaptığını bilmeyen bir Fenerbahçe vardı.Gol pozisyonu dahi yoktu.Takımın sinirleri alınmış ve rehavetle oynayan hırsı kalmamış oyuncular sahada top oynuyorlardı.Valbuena bu futbol anlayışı bu takımda yer alamaz.Kimseyi kandırmasın.Oynadığı futbol tribünlere kendi kendine çalım atıyor.Takıma katkısı sıfır.

   Hala Aykut Kocaman’da Ozan Tufan ısrarı var.Anlamak mümkün değil.Alper yedek Ozan sahada.Neden.Yedekler arasında Aatıf varsa ve Aatıf Akhisar maçlarının golcüsü ise onunla başlarsın.Alper potuk dikine oynayan bir oyuncu neden ilk onbirde yok.Çünkü Aykut Kocaman önce beraberlik sonra galibiyet düşünüyor.Ve sonuçta bu hatalar 3 puana mal oldu. 

  Bunun tabii ki en büyük sebebi Aykut Kocaman.Kendisi Beşiktaş maçında kalmış.Bu maça hiç hazırlanmamış.Rakibini analiz etmemiş ve bunlara ilave maça gelmiş ama maçta yok.60 dakika maçı seyircilerden farksız izledi.Hatta izleyenler farkına vardı Aykut Kocaman golü yiyene dek farkına varmadı.

   Maça Fenerbahçe 4-2-3-1 şeklinde başladı ama maçta 2-7-1 olarak oynadığını gördük.Fenerbahçe bir türlü istediği oyunu oynamadı.Giulianı sağ açıkta yani hiç oynamadığı yerde oynadı.Mehmet Topal artık bırakın beni diye bas bas bağırıyor.Sahaya beraberlik yeter diye çıkan Akhisarspor karşısında bu kadar ezik oynayan sarılacivertliler aldıkları 2 kırmızı kartla oyunu renklendirdiler.

   Kimse bu maçla ilgili olarak neden ,niçin sorularının yanıtlarını aramsın.Bu maçın tek sorumlusu Aykut Kocaman.Nasıl Beşiktaş maçında kahraman olduysa bu maçta da takımını 3 puandan eden  teknik direktör oldu.Aykut Kocaman bu anlayışı en kısa sürede düzeltmesi gerekiyor.Umarız diğer maçlarında Fenerbahçe başarılı olur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.