Sarı-Lacivertliler Karabük deplasmanını beklenenin aksine kolay geçti.

   Orta sahada Emre ve Meireles gibi etkin oyuncuların eksikliği, Sarı-Lacivertliler'in orta sahasını olumsuz etkileceği beklenirken, tam aksine formda ve süper bir orta saha izledik.
   Egemen ile defans blogunu sağlama alan Sarı-Lacivertliler defansın iki kanat oyuncusunu rahat rahat ileri çıkartınca gol yollarında da başarılı olmaya devam ediyorlar. Nitekim ikinci gol yine Caner'in asisti ile oldu.
   Orta sahada ise iki haftadır forma giyen, devre arasında  bir ara kulüpten ayrılacağı konuşulan Selçuk söylenenlerin aksine ilk onbirin değişmez oyuncusu olduğunu oynadığı futbol ve doğum Günü'nde attığı şık golle ispatladı.
   Fenerbahçe son haftalarda liğ ve kupa maçlarında gösterdi ki takımda yer alan oyuncular hepsi ilk onbire hazır. Kim oynarsa oynasın takım oyunu bozulmuyor. Geriye takımı yönetenlere kalıyor. Rakibe göre doğru onbir, doğru taktik. Karabük maçında bunu gördük. Gökhan oyundan çıkınca yerine Mehmet Topuz girdi. Mehmet Topuz geçen senelerde de gösterdi. O mevkinin Adam'ı değil. Bekir dururken Mehmet o göreve verilmesi taktik bir hata. Zaten Mehmet o göreve gelince Karabük rahatladı ve o bölgeden atakları arttı ve golü de buldular.
   Gününde olan Volkan kurtardığı kritik toplarla maçın adamı oldu. Son dakikada kurtardığı gol pozisyonu ile de Takımı'na üç puanı getiren oldu.
   Forvette ise Emenike uzun zaman sonra eski takımına  karşı attığı golle yeniden kendine geldi. Ama ayni şeyi Webo için Söylemek gerçekten zor. Kaçırdığı demiyecem atamadığı golle takımını az daha üç puandan ediyordu. O pozisyonda golü atamayacaksan o formayı istemeyeceksin. Demek ki antremanlarda yeteri kadar hazırlanamıyorsun. Bu anlayış ile forma şansın çok zor Webo . webo dışında takımda oyuncuların hepsi hazırlar.
   Dedik ya Fenerbahçe hazır teknik heyet te hazır olursa hedefe varmak için neden kalmaz. Önlerinde çok önemli bir Trabzonspor maçı var. Ersun hoca ve Ismail hoca geçen yılın iki kader arkadaşı şimdi rakip olarak karşı karşıya. Takım olarak bakarsak ibre sarılacivertlilerden yana, teknik olarak bakarsak ibre Ersun hocadan yana. Yani aslında şartlar eşit. Maç tam bir taktik savaşı olacak. Ersun hoca için prestij, Ismail hoca için sınav niteliğindeki bu maçı hakeden kazansın diyor her iki takımada başarılar diliyoruz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.