Uzun bir aradan sonra avrupa liginde mücadele eden sarılacivertliler kendi evinde oynadıkları ilk maçı farklı kaybederek kötü bir başlangıç yaptı.

   Teknik Direktör Pereira dersini iyi çalışmamış.Kalitesi tartışılmaz Van Persie ile maça başladı.Van Persie henüz hazır değil ama Pereira onun tecrübesinden yararlanmak istedi.Ancak olmadı.Van Persie eline geçirdiği fırsatları kullanamadı.

   Rakip Molde diri kondüsyonu yüksek bir takım.Maça iyi başlayan sarılacivertliler rakiplerinin etkili futbolu karşısında durdular.Molde sade basit oyunlarıyla maçı istedikleri şekilde götürdüler ve farklı bir galibiyet aldılar.

   Büyük ücretlerle transfer yapan sarılacivertliler her geçen gün düzeleceğine kötüye gidiyor.Teknik direktör Pereira hala arayış içersinde.Maç 2-1 olduktan sonra Fernandao oyuna giriyor ama forvet yerine orta sahadan Mehmet çıkıyor.

   Bu hamle maçı bitirdi zaten.Rakibe orta sahada baskı yapamıyorsun orta sahan yeterince iyi değil,bir de orta sahadan oyuncu eksiltirsen büyük hata yapmış olursun.Teknik Direktör Pereira yaptığı hamle ile ya kazanacam yada farklı kaybedecem riskine girdi.

    Öyle de oldu.Yeterince iyi olmayan orta sahadan oyuncu eksilince sarılacivertliler kalelerinde rahat gol pozisyonlar gördüler.

  İkinci yarıda rakibe o kadar çok net gol pozisyonu verdiler ki.Rakip te bunları hiç affetmedi.Buna karşın Fenerbahçe’nin ikinci yarıda girdiği aman aman bir gol pozisyonu yok.

   Kanatlarda Caner ve Şener istediği hamleleri yapamadılar.Orta sahada Meireles neden oynar ne oynar bilinmez.

    Öncelikle Fenerbahçe’de hala 10 numara yok.Oyunu kuracak topu ileriye taşıyacak lider oyuncu yok.Bunun yanında birde takımda motivasyon ,hırs yok.Rakip galipken bile sanırsınız sarılacivertliler önde.Bu kadar rahat olmamaları gerekir.Kendi evinde bu kadar rakibe teslim oynanmaz.

   Dolayısıyle değer olarak Molde’nin çok çok üstünde olan sarılacivertlilere   Molde futbol dersi verdi.Umarız bundan sonra Fenerbahçe istenilen futbolu oynar.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.