Hafta sonu Trabzonspor beraberliği ile liderlik koltuğunu rakibi Beşiktaş'a kaptıran Sarı-Lacivertliler deplasmanda oynadıkları kupa maçında galip gelerek kupada da varım dedi.
   Rizespor karşısında farklı bir skorla galip gelen Sarı-Lacivertliler kupa mücadelesinde yoluna dolu dizgin devam ettiler.

   Maça savunmada dört stoperi ile başlayan Sarı-Lacivertliler orta sahada oynayan Selçuk, Meireles, Mehmet Topal'ın oyuna ağırlıklarımı koyamaması yüzünden oyunun uzun bir bölümü rakibi Rizespor karşısında üstünlüğü sağlayamadı.

    Duran topta Kadlec'in kafa golü ile öne geçse de ardından yedikleri beraberlik golü ile maçı zora soktular.
   Maç dengelendi derken ortaya yine defanstan Bekir çıktı.Forvet oyuncularına ders niteliğinde soğukkanlı bir şekilde attığı golle takımını rahatlattı.
  Mehmet Topuz ve Sow attıkları gollerle maçı farka götürdüler.
   Sarılacivertlilerde orta saha sos veriyor.
Geçtiğimiz haftalarda oynadığı futbolla göz dolduran Selçuk son iki maçta sahada yok.Anlamak mümkün değil.Uzun zaman yedek kalmışsın, Fırsatı yakalamışsın başka ne zaman bulacaksın böyle fırsat, ama gelin görün ki beklenenden çok uzakta. Adeta teknik heyete benden iyi bir yedek olur dercesine bir oyun oynuyor. Mehmet Topuz'da düşüşte. Bildiğimiz o futbolundan eser yok.Aynı şekilde benden iyi yedek olur hocam diyen bir diğer Sarı-Lacivertli futbolcu da Mehmet Topal. Eline geçirdiği fırsatları bir bir harcıyor.
   Fenerbahçe'de forvetlerin formsuzlukları da  giderek artıyor.
Emenike maç boyunca sadece koştu ve gollük bir pas verdi.Eline geçirdiği pozisyonları ise kullanamadı.Anlaşılan fizik ve moral olarak hazır değil.
   Kupa maçları yoğun liğ maratonunda takımlara angarya gelebilir ancak tüm Dünya'da bu maçlar oynanıyor. Fenerbahçe aldığı bu galibiyetle Liğdeki zorlu Gaziantepspor maçı öncesi moral buldu ve kupada yoluna devam etti.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.