Fenerbahçe liderlik şansını tepti

   Fenerbahçe Kayseri deplasmanında lider olma şansını kendi elleriyle adeta itti.Lig yarışında hiç galibiyeti bulunmayan ve 3 kere teknik direktör değiştiren Kayserispor Fenerbahçe’ye lider olma şansını vermedi.

   Bunun başlıca sebebi başta Fenerbahçe teknik heyeti olmak üzere tüm oyunculardır.Fenerbahçe Kayserispor’u adeta çantada keklik görmüş.Nasılsa yürüyerek yeneriz demişler.Öylede oynadılar.Yürüyerek yan paslarla antreman havasında maç oynadılar.Ummadıkları anda da kalelerinde gölü gördüler.

   Takımın bütününe baktığımızda maçın yıldızı şu diyebileceğimiz bir tek oyuncu sayamazsınız.Başta Emre olmak üzere tüm oyuncular maça son derece kötü hazırlanmışlar.Motivasyonları sıfır.Rakibi nasıl olsa yeneriz diye şatlanmışlar.Ersun Hocanın bu sene rakiplere ikinci ikramı oldu bu maç.Antalya maçından sonra Kayserispor maçıda rakibe ikram oldu.

   Fenerbahçe böyle inişli çıkışlı futbollarıyla şampiyon olamazlar.Şampiyon olacaksan her maça final havasında hazırlanacaksın.Her maçın hakkını vereceksin.Yenersin yenilirsin.Ama maça asılacaksın.

   Kayserispor karşısında hatlarıyla tel tel dökülen bir Fenerbahçe seyrettik.Ne yaptığı belli olmayan, rakibe baskı kurmayan, bir takım seyrettik.Sonuçta ilerde çok arayacakları üç puandan oldular.

   Kayserispor’u tebrik etmek lazım.Bu kadar badire atlatan bir takım.Çıktı sahaya yüreklerini ortaya koydular ve Fenerbahçe’ye dur dediler.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.